Vi samarbejder med Webto

Vi samarbejder med Webto 2019-04-29T09:48:31+00:00

Tech-samarbejde effektiviserer arbejdsprocesser

Målet bag tech-samarbejdet mellem Webto og Yourpay er at sikre kunderne i restaurationsbranchen et moderne og effektivt bestillingssystem, der erstatter manuelle processer med automatisering lige fra ordren foretages til den afsluttes. Samtidig kan restauranterne garantere deres kunderne en hurtig og brugervenlig bestillingsoplevelse.

Webto

Det siger Webto om samarbejdet

”Vores valg faldt på Yourpay, da de leverer en gennemsigtig totalløsning til vores slutkunder. De faste transaktioner, ingen månedlige abonnementer eller andre skjulte gebyrer gør, at vi kan sælge online betalingsløsninger nemt og effektivt. Vi udvikler selv betalingsmoduler til flere systemer og da I har god funktionalitet ift. abonnementsbetaling og eksterne partnere, er i med til at optimere vores forretning”.

Kenneth Nielsen, Direktør, Webto

Effektiviserende bestillingssystem

Med Yourpays API’er har Webto udviklet et bestillingssystem til restaurationsbranchen, både online og i restauranten. Modulet er udviklet til Magento og giver kunderne en nem, hurtig bestillings- og betalingsoplevelse. Alt imens restauranten automatisk får ordren direkte ind på printeren og kan acceptere mv. Som payment facilitator sørger Yourpay for at betalingen hæves via kundernes betalingskort og indsættes på restaurantens konto. 

Om Webto

Webto brænder for digital forretning og udarbejder det meste indenfor websites, webshops, branding, reklame, 3D, video og foto. Det er kundens ønsker i fokus, når Webto udvikler igennem gennemprøvede og gennemtestede open source systemer, TYPO3 til websites og Magento til webshops, begge solide systemer der sikrer den bedste løsning.

Læs mere om Webto her

Webto team

Yourpay er en førende payment facilitator med indløsning og gateway i én. Vi leverer en komplet betalingsløsning til attraktive priser, så virksomheder let kan tage imod betalinger via vores Online Gateway, Subscription platform, Point Of Sale (POS) og Fakturaopkrævning. Gennem stærke partnerskaber udvikler vi hele tiden vores forretning med banebrydende og innovative tiltag, så vi kan tilbyde vores kunder innovative betalingsløsninger, der effektiviserer og tilfører forretningsmæssig værdi.