Abonnementstrækning efter betaling

Du er her:

Abonnementstrækning efter betaling

Hvis du ønsker at lave en abonnementstrækning på dine betalinger, kan du gøre det gennem vores API. Her på siden, kan du se vores guide til hvordan du gør.

For at kunne lave en abonnementstrækning gennem vores API, skal du først sørge for at oprette genbetalingsnøgler (CCRG nøgler) på alle dine betalinger.

Det er også muligt at benytte CCRG nøgler til at lave abonnementstrækninger, hvis du tager imod betalinger på fakturaer fra regnskabsprogrammer som Dinero, e-conomic og Billy’s Billing.

Dan genbetalingsnøglerne

Genbetalingsnøglerne (CCRG) skal bruges når du opretter en abonnementstrækning i vores API. Du kan indstille systemet til at genere CCRG nøgler på alle betalinger. Det gør du gennem “Generelle Yourpay Indstillinger” i App Store:

• Gå til App Store
  • Find “Generelle Yourpay indstillinger”
  • Tryk “Læs mere”
  • Indtast “1” i feltet under “Opret gen-betalingsnøgle på alle transaktioner”
  • Tryk “Gem”
  • Tryk “Afslut”
Yourpay app store læs mere knap
Genbetalingsnøgler

Brug Rebilling API

Når kunden har lagt sin betaling, vil du som ordre ID i Yourpay kunne se betalingens CCRG nøgle (Gen betalings nøgle).

Kan du ikke det, bør du finde betalingen og trykke på mere info. Her vil  du kunne se CCRG Nøglen.

• Gå derefter til Rebilling CCRG i vores API
  • Tryk på 200 OK
  • Indtast Product Merchant ID
  • Vælg mængden af penge som skal opkræves
  • Vælg currency typen
  • Indtast CCRG nøglen
  • Indtast Order id

Når du bruger denne metode, bliver der kun lavet én genopkrævning. Det betyder, at du skal gentage processen i vores API næste gang du ønsker at lave en abonnementstrækning på samme kunde. Så hvis du ønsker, at automatisere dette skal du benytte en backend.

Andre muligheder for abonnementsbetaling

Der er også andre muligheder for dig hos Yourpay, hvis du ønsker at lave abonnementstrækninger hos dine kunder.

Du har eksempelvis mulighed for selv at sætte abonnementstrækningerne op i PHP. Du kan læse her, hvilken dokumentation, der skal til for at lave en genopkrævning via PHP.

Du har også mulighed for at bruge WooCommerce Subscriptions Setup. Dette gør det muligt at lave abonnementsløsninger på din hjemmeside. Hvis du allerede har en WooCommerce webshop, kan du købe pluginnet dér. Yourpay tilbyder også en gratis udgave af pluginnet via admin. Denne udgave vil dog fungere separat fra din webshop. Du kan læse mere om hvordan du bruger det her.