Abonnementstrækning efter betaling (Eks. Dinero, E-conomic)

Abonnementstrækning efter betaling

Hvordan laver du abonnementstrækninger, hvor pengene selv bliver opkrævet? For at kunne lave denne type af abonnementstrækning, skal du gå ind på din yourpay konto.

• Gå til App Store
  • Find “Generelle Yourpay indstillinger”
  • Tryk “Læs mere”
  • Indtast “1” i feltet under “Opret gen-betalingsnøgle på alle transaktioner”
  • Tryk “Gem”
  • Tryk “Afslut”
Yourpay app store læs mere knap

Når kunden har lagt sin betaling, vil du som ordre ID i Yourpay kunne se betalingens CCRG nøgle (Gen betalings nøgle).

Kan du ikke det, bør du finde betalingen og trykke på mere info. Her vil  du kunne se CCRG Nøglen.

• Gå derefter til Rebilling CCRG i vores API
  • Tryk på 200 OK
  • Indtast Product Merchant ID
  • Vælg mængden af penge som skal opkræves
  • Vælg currency typen
  • Indtast CCRG nøglen
  • Indtast Order id

Hvis du ønsker, at automatisere dette skal du benytte en backend.

Opret Gen-betalingsnøgle/Abonnementsnøgle på alle betalinger