Abonnementstrækning efter betaling (Eks. Dinero, E-conomic)

Abonnementstrækning efter betaling

Hvordan laver du abonnementstrækninger, hvor pengene selv bliver opkrævet. For at kunne lavet denne type af abonnementstrækning, skal du gå ind på din yourpay konto.

• Gå til App Store
  • Find “Generelle Yourpay indstillinger”
  • Tryk “Læs mere”
  • Indtast “1” i feltet under “Opret gen-betalingsnøgle på alle transaktioner”
  • Tryk “Gem”
  • Tryk “Afslut”
Yourpay app store læs mere knap

Når kunden har lagt sin betaling, vil du som ordre ID i Yourpay kunne se betalingens CCRG nøgle(Gen betalings nøgle).

Kan du ikke det, find betalingen og tryk på mere info, her vil  du kunne se CCRG Nøglen.

• Benyt kaldet rebilling-ccrg
  • Tryk på 200 OK
  • Indtast jeres Produkt Merchant ID
  • Vælg mængden af penge som skal oprkæves
  • Vælg currency typen
  • Indtast CCRG nøglen
  • Indtast Orderid

Hvis i ønsker at automatisere dette, skal i benytte en backend.

Dette er skal gøres, da vi ikke køre koden, men i selv skal stå for denne del af det, hvis i vil benytte denne integration.

Dette skal gøres, hvis i selv ønsker at opkræve pengene hver ønskede termin.

Opret Gen-betalingsnøgle/Abonnementsnøgle på alle betalinger