Betalingsvindue

API Betalingsvindue

Når du som udvikler skal skabe et betalingsvindue, kan du med fordel benytte dig af vores API.

Til at skabe et betalingsvindue, skal du bruge vores funktion Generate Token.

For selv at prøve hvordan det fungerer, kan du trykke på “200 OK” og dernæst trykke “Try Console” og prøve koden for dig selv.

OBS: Det er vigtigt, at der sættes  “http://” eller “https://” foran URL’en.

Merchant token

Din merchant token finder du sammen med dine Merchant ID inden i din admin-konto under konto informationer.

Merchant number

Så snart du skal  tjene penge ved hjælp af din integration, skal du bruge dit Product Merchant ID, men til test kan du benytte dit Merchant ID.

Ved at benytte Merchant ID, gemmer den kortet, som test kort, og trækker derfor ikke penge fra kortet.

CCRG

CCRG parameteret skal stå til 1
Så snart betalingen er gået igennem, vil den ændre sig til et unikt CCRG nummer, som du kan benytte til rebilling.

Shop platform

Her skriver du hvilken platform du benytter.

Amount

Amount skal være mængden af penge, som der skal betales, beløbet skal stå i øre. Dvs at du skal skrive 100 for at modtage 1 DKK og 10000 for at modtage 100 DKK.

Currency

Er den valuta som din shop skal køre efter.

AutoCapture

Autocapture parameteret skal stå til 1 hvis beløbet skal opkræves med det samme, og stå til 0 hvis man skal opkræve manuelt.

Cart id

Det unikke Ordre ID betalingen skal have.

Accept url

Url på den side kunden skal viderestilles til efter køb.

Callback url

En url til jeres backend, hvor vi kan sende et svar, så snart betalingen er gået igennem.

OBS: Du får ikke callbacks på test-betalinger

Hvis du gerne vil læse mere om kaldet kan du læse det her.

Language

Det sprog I benytter.

Customer name

Navn på kunden.

Time

Den unix tidspunkt callbacket er forekommet.

Use3ds

Hvis du vil benytte 3D secure, skal denne stå til 1 ellers skriv 0.

Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot Send request, og herefter vil du få et call back i Body.