API Betalingsvindue og Rebilling (CCRG)

Når du som udvikler skal skabe et betalings vindue, kan du med fordel benytte dig af vores API.

Til at skabe et betalingvindue, skal du bruge vores funktion Generate Token.

For selv at prøve at se hvordan det fungerer, kan du trykke på “200 OK” og dernæst trykke “Try Console” og prøve koden for dig selv.

Tryk her for at teste dit betalingsvindue

Merchant token

Din merchant token du finde sammen med dine Merchant ID inden i admin under konto informationer.

Merchant number

Så snart du skal  tjene penge ved hjælp af din integration, skal du bruge dit Product Merchant ID, men til test kan du benytte dit Merchant ID.

Ved at benytte Merchant ID, gemmer den kortet, som test kort, og trækker derfor ikke penge fra kortet.

CCRG

CCRG parameteret skal stå til 1
Så snart betalingen er gået igennem, vil den ændre sig til et unikt CCRG nummer, som du kan benytte til rebilling

Shop platform

Her skriver du hvilken platform du benytter

Amount

Amount skal være mængden af penge, som der skal betales, beløbet skal stå i øre. Dvs at du skal skrive 100 for at modtage 1 DKK,- såfremt du arbejder i Danmark.

Currency

Er den valuta som din shop skal køre efter.

Cart id

Det unikke Ordre ID betalingen skal have.

Accept url

Url på den side kunden skal viderestilles til efter køb.

Callback url

En url til jeres backend, hvor vi kan sende et svar, så snart betalingen er gået igennem.

Hvis du gerne vil læse mere om kaldet kan du læse det her.

Language

Det sprog I benytter.

Customer name

Navn på kunden.

Time

Den unix tidspunkt callbacket er forekommet.

Use3ds

Hvis du vil benytte 3D secure, skal denne stå til 1 ellers skriv 0.

Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot Send request, og herefter vil du få et call back i Body.

Rebilling

Hvis du gerne vil benytte dig af rebilling, kan du frit bruge vores API kode. For at prøve koden til vores Rebilling af, skal du blot trykke “200 OK” og herefter try console.

OBS: Husk det er V4 Rebilling du skal benytte.

Merchant ID

Så snart du skal tjene penge med din via din integration, skal du bruge dit Product Merchant ID, men til test kan du benytte dit Merchant ID.

Ved at benytte Merchant ID, gemmer den kortet, som test kort, og trækker derfor ikke penge fra kortet.

Subscriptioncode

Dette er den CCRG kode som blev oprettet efter betalningen, oppe i dit betalnings vindue.

Du kan finde dette i dit callback, eller gå manuelt ind og finde på din YP konto, ved at finde betalingen, og trykke på mere info, hvor du kan aflæse koden.

OBS: Vær opmærksom på ikke at have mellemrum foran eller bag ved koden.

Alternative currency

Dette er ikke et felt, som skal udfyldes, men blot til hvis du vil benytte en anden valuta til din rebilling, kan du gøre dette ved at ændre dette felt til tal værdien, af den pågældende valuta.

Amount

Amount skal være mængden af penge, som der skal betales, beløbet skal stå i øre. Dvs at du skal skrive 100 for at modtage 1 DKK,- såfremt du arbjeder i DKK.

Cart id

Det unikke Order ID betalingen skal have.

Bemærk at selvom i tidligere har brugt vores Rebilling API uden at definere Cart id, så er det vigtigt at i tilføjer denne værdi.

Manual capture

Denne sætter du blot til 1 for true eller 0 for ikke at skulle opkræve manuelt.