API Betalingsvindue og Rebilling (CCRG)

• KB Home
  • API Betalingsvindue og Rebilling (CCRG)
Estimeret læsningstid: 2 min

Når du som udvikler skal skabe et betallings vindue, kan du til stor hjælp enytte dig af vores API: https://yourpay.docs.apiary.io

Til at skabe et betalingvindue, skal du bruge vore funktion Generate Token: https://yourpay.docs.apiary.io/#/reference/0/generate-token

For selv at prøve at se hvordan det fungere, kan du trykke på “200 OK” og dernæst trykke “Try Console” og prøve koden for dig selv.

Merchant_token:

Din merchant token du finde sammen med dine Merchant ID inden i admin under konto informationer.

Merchant number:

Så snart du skal  tjæne penge med din via din integration, skal du bruge din Product Merchant ID, men til test kan du benytte dit Merchant ID.
Ved at benytte Merchant ID, gemmer den kortet, som test kort, og trækker derfor ikke penge fra kortet.

CCRG:

CCRG paramerteret skal stå til 1
Så snart betalningen er gået igennem, vil den ændre sig til et unikt CCRG nummer, som i kan benytte til rebilling.

ShopPlatform:

her skriver du hvilken platform du benytter.

Amount:

Amount skal være mængden af penge, som der skal betales, beløbet skal stå i øre. Dvs at du skal skrive 100 for at modtage 1 DKK,- såfremt du arbjeder i DKK.

Currency:

Er den valuta som din shop skal køre efter.

Cartid:

Den unikke Order ID betalningen skal have.

Accepturl:

Url på den side kunden skal viderestilles til efter køb.

Callbackurl:

En url til jeres backend, hvor vi kan sende et svar, så snart betalningen er gået igennem.
Hvis du gerne vil læse mere om kaldet kan du læse det her: https://www.yourpay.io/support/what-is-an-ipn-call/

Language:

Det sprog i benytter.

Customername:

Navn på kunden.

Time:

Den unix tidspunkt callbacket er forekommet.

use3ds:

Hvis du vil benytte 3D secure, skal denne stå til 1 ellers skriv 0

Når du har indtastet all oplysninger trykker du blot Send request, og herefter vil du få et callback i Body.

Rebilling:

Hvis du gerne vil benytte dig af rebilling, kan du fri bruge vores API kode: https://yourpay.docs.apiary.io/#/reference/0/v-4-rebilling

For at prøve koden til vores Rebilling af, skal du blot trykke “200 OK” og herefter try console.
OBS: Husk det er V4 Rebilling du skal benytte.

MerchantID:

Så snart du skal  tjæne penge med din via din integration, skal du bruge din Product Merchant ID, men til test kan du benytte dit Merchant ID.
Ved at benytte Merchant ID, gemmer den kortet, som test kort, og trækker derfor ikke penge fra kortet.

Subscriptioncode:

Dette er den CCRG kode som blev oprettet  efter betalningen, oppe i dit betalnings vindue.
Du kan finde dette i dit callback, eller gå manuelt ind og finde på din YP konto, ved at finde betalningen, og trykke på mere info, hvor du kan aflæse koden.
OBS: Vær opmærksom på ikke at have mellemrum foran eller bag ved koden.

Amount:

Amount skal være mængden af penge, som der skal betales, beløbet skal stå i øre. Dvs at du skal skrive 100 for at modtage 1 DKK,- såfremt du arbjeder i DKK.

Cartid:

Den unikke Order ID betalningen skal have.

manual_capture:

Denne sætter du blot til 1 for true eller 0 for ikke at skulle opkræve mannuelt.

alternative_currency:

Dette er ikke et felt, som skal udfyldes, men bot til hvis du vil benytte en anden valuta til din rebilling, kan du gøre dette ved at ændre dette felt til tal værdien, af den pågældende valuta.