Kan man betale med Apple Pay?

Du er her:

Kan man betale med Apple Pay?

På vores terminal PAX A920 og MIURA 10 kan man selvfølgelig også betale med Apple Pay på samme måde som kontaktløs betaling med kort fungerer.

Dette giver dine kunder mulighed for at betale med deres smartphone, tablet/iPad eller SmartWatch og du har derfor alle muligheder for at modtage digital betaling i din butik.

Apple Pay kun virker på iPhones med iOS styresystem – men du kan tilknytte alle typer kort til din wallet

Man skal dog være opmærksom på at denne type betaling virker, så skal NFC (near-field communication) være aktiveret på telefonen

Du kan se alle vores terminaler her

Apple Pay

Hvordan får jeg Apple Pay?

For at kunne bruge Apple Pay til at betale med, så skal du have et Mastercard eller et VISA/Dankort. Desuden så skal du have en iPhone 6 eller nyere med den eneste IOS opdatering.

1. Tjek at din iPhone har installeret den seneste IOS-opdatering. Hvis du mangler den seneste opdatering, så skal den hentes og installeres. Det gør du under “Generelt” I dine indstillinger.

2. Du skal tilføje dit betalingskort til din Apple Wallet – det kan du gøre på to måder:
    Du kan tilføje det igennem din mobilbank
    Åben Wallet-appen på din iPhone og vælg “Tilføj kort”

3. Du kan nu betale med din iPhone, hvor du normalt kan betale med kontaktløs med dit betalingskort

Højt sikkerhedsniveau af dine oplysninger

Apple Pay er ikke kun en af de nemmeske måder at betale på, men også en af de mest sikre.

Dit kortnummer bliver nemlig ikke gemt på hverken Apple-enheden og eller på Apple servere (hellere ikke butikkens) iOS burger et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode for hvert køb.

På den måde er dine betalinger private og sikre – desuden så skal alle køb godkendes med fingeraftryk eller ansigtsgodkendelse.

Du kan læse mere på Apples egen side her.

Du kan også læse om Google Pay her