Automatisk import af dine sælgere

Sælgere, partnere, leverandører, hjælpere, kunder, kommittenter. Det kan hedde mange ting, men lad os for en nemheds skyld kalde dem sælgere.

Hvis du har en virksomhed, hvor du har behov for at splitte betalingen mellem dig selv og nogle andre, kan du benytte dig af Yourpays markedsplads betalings app. Her har du mulighed for, at lave en automatisk import af dine sælgere.

Automatisk import af dine sælgere

Sådan sætter du din markedsplads op

Har du ikke en konto hos os i forvejen, kan du lave en konto på under 2 minutter. Det koster ikke noget og du betaler kun et fast transaktionsgebyr, når du bruger vores løsning.

Er du allerede kunde skal du blot gå ind på din admin-side, gå ind under ”App Store” og find ”Markedsplads”. Herfra er der flere muligheder. Hvis du leverer et produkt eller ydelse, som kræver genbetaling, kan du oprette en CCRG nøgle, eller en genbetalingsnøgle, på alle din transaktioner.

markedsplads

Vær opmærksom på, at du skal godkendes til at bruge funktionen. I denne godkendelse ligger blandt andet, at du skal skrive under på, at du er ansvarlig for eventuelle indsigelser og reklamationer. Ydermere gør vi også opmærksom på, at gebyret bliver trukket på alle modtagere. Vi yder ikke support på koden, som du opretter på din egen webshop.

Du kan også oprette en markedsplads med enkeltbetalinger. Det kan du bruge, hvis dine produkter eller ydelser ikke skal gentages. Det kunne for eksempel være ved salg af brugskunst eller på loppemarkeder.

Det kan du læse mere om her

Sådan opretter du en automatisk import af dine sælgere

Benytter du dig af for eksempel WooCommerces Product Vendors, eller et lignende system, kan med et enkelt kodestykke sikre dig, at dine sælgere automatisk bliver overført fra din shopplatform til din admin-side. Disse sælgere bliver automatisk godkendt og skal ikke indsende dokumentation. Dette er såfremt, at din markedsplads er godkendt.

Herunder kan du finde code snippets til PHP og C#, som skal indsættes på din side. Bruger du et andet sprog, eller har du brug for mere dokumentation, kan du finde det i vores API dokumentation her.

Du kan også teste din kode ved at bruge vores Try Console og benytte dig af Mock Server og se dit callback.

Codesnippet, hvis du bruger PHP

<?php
$ch = curl_init();

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "https://private-anon-eb209f8402-yourpay.apiary-mock.com/v4.3/generate_token?merchant_token=&MerchantNumber=&amount=&currency=&accepturl=&chainedpayment=&chainedamount=&chainedMerchantNumber=");
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, TRUE);

$response = curl_exec($ch);
$info = curl_getinfo($ch);
curl_close($ch);

var_dump($info["http_code"]);
var_dump($response);

Codesnippet, hvis du bruger C#

//Common testing requirement. If you are consuming an API in a sandbox/test region
//uncomment this line of code ONLY for non production uses.
//System.Net.ServicePointManager.ServerCertificateValidationCallback = delegate { return true; };

//Be sure to run "Install-Package Microsoft.Net.Http" from your nuget command line.
using System;
using System.Net.Http;

var baseAddress = new Uri("https://private-anon-eb209f8402-yourpay.apiary-mock.com");

using var httpClient = new HttpClient{ BaseAddress = baseAddress };
{
{
using (var response = await httpClient.GetAsync("/v4.3/generate_token?merchant_token=&MerchantNumber=&amount=&currency=&accepturl=&chainedpayment=&chainedamount=&chainedMerchantNumber="))
{
string responseHeaders = response.Headers.ToString();
string responseData = await response.Content.ReadAsStringAsync();

Console.WriteLine("Status " + (int)response.StatusCode);
Console.WriteLine("Headers " + responseHeaders);
Console.WriteLine("Data " + responseData);
}
}
}
Gratis support ikon

Har du spørgsmål til brugen af markedsplads, til vores priser eller andre af vores værktøjer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 555 678 eller mail.