Betaling fejler i Billy

Du er her:

Betaling fejler i Billy

Yourpay tilbyder en integration til regnskabsprogrammet Billy’s Billing, som giver dine kunder mulighed for at betale dine fakturaer med kort. Oplever du at dine betalingen fejler, når dine kunder forsøger at betale dine fakturaer? Her på siden kan du læse om, hvad det kan skyldes og hvad du kan gøre for at løse problemet.

Card Payment Not Acitivated

Hvis din kundes betaling fejler i Billy, så kan nedenstående fejlmeddelelse komme frem:

Card Payment Not Activated i Billys Regnskab

Denne fejlmeddelelse kan betyde, at opsætningen på din Billy konto i forbindelse med integrationen med Yourpay ikke er sat op korrekt. Det betyder, at der ikke er forbindelse mellem Billy og systemet hos Yourpay.

Du skal derfor kontakte Billy og bede dem tjekke opsætningen på din konto. Du kan kontakte dem enten ved at sende en email, eller du kan skrive til dem direkte i chatten på deres hjemmeside.

I mailen eller chatten skal du oplyse nogle informationer fra din Yourpay konto. De skal bruge følgende:

• CVR nummer
  • Firmanavn
  • Production Merchant ID
  • Merchant ID
  • Merchant Token

Du kan finde dit Merchant ID, Production Merchant ID og dit Merchant Token i din admin under “Konto Information”.

Når Billy bekræfter, at de har opdateret oplysningerne på din konto, kan du bede din kunde om at forsøge at betale din Billy faktura igen. Det skulle gerne være muligt at gennemføre betalingen nu.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vejledningen, eller er der andet vi kan hjælpe dig med, så er du altid velkommen til at kontakte vores support. Du kan kontakte os via email eller på telefon 70 555 678.

Du kan også finde svar på de fleste spørgsmål i vores support center.