Brug af fragmenter i URL-adresserne

Anslået læsetid: < 1 min

Yourpays betalingssystem understøtter brugen af fragmenter (#) i URL-adresserne.

For at gør brug af funktionerne til det er det nødvendigt du danner linket server-side med et Request mod endpointet https://webservice.yourpay.io/v4.3/generate_token hvor den pågældende accepturl og callbackurl indeholder (#).

Du kan finde det samlede sæt af variabler her:

https://yourpay.docs.apiary.io/#reference/0/generate-token/generate-token?console=1

Du vil med Generate Token få en fuld betalingsurl som du skal sende forbrugeren ind på i betalingsøjeblikket.