Brug Yourpay i Easy Digital Downloads

Easy Digital Download er et e-commerce plugin til WordPress. Det betyder, at det er et plugin du kan bruge til at drive din webshop, hvis du har en hjemmeside gennem WordPress.

Som navnet på pluginnet måske indikerer, er det særligt fokuseret på salg af digitale produkter. Det kan blandt andet være salg af software produkter, e-bøger og fotografi.

Bruger du Easy Digital Downloads til din webshop, har du mulighed for at bruge Yourpay’s gratis plugin. På den måde kan dine kunder nemt betale med kort, når de handler i din webshop.

Her på siden, får du en vejledning til hvordan, du nemt og hurtigt sætter pluginnet op i dit Easy Digital Downloads modul.

Du downloader pluginnet her.

Sådan installerer du pluginnet

• Opret en Yourpay konto
  • Gå til din WordPress administrationsside
  • Tryk på ”Plugins”
  • Tryk på ”Tilføj nyt”
  • Tryk på ”Upload plugin”
  • Vælg zip-filen ”yourpay(EDD)”
  • Tryk på “Aktiver”
  • Tryk på “Downloads”
  • Tryk på “Indstillinger”
  • Tryk på “Betalingsløsninger”
  • Vælg Yourpay ved at sætte hak i feltet
  • Tryk på ”Test tilstand” hvis du ønsker at teste Yourpay inden brug
  • Indtast dit Merchant Token, som du finder i din Yourpay admin under “Konto Information”, i feltet ”Merchant Token”
  • Vælg om du manuelt skal ind og trække pengene på din Yourpay admin side eller om pengene skal opkræves automatisk.
  • Tryk på ”Gem ændringer”
EasyDigitalDownloads ikon

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til opsætningen, så er du altid velkommen til at kontakte vores support enten via telefon 70 555 678 eller e-mail support@yourpay.io.

Tilbyd dine kunder flere betalingsmuligheder

Med en betalingsløsning hos Yourpay, kan dine kunder betale på andre måder end med betalingskort. Derfor har du mulighed for at tilbyde dine kunder en række forskellige betalingsmuligheder på din webshop.

Dine kunder kan for eksempel betale med ViaBill. ViaBill er en online betalingsmetode, som giver forbrugeren mulighed for at betale ordren i flere afdrag. Du kan læse mere om hvordan ViaBill fungerer med Yourpay her.