Brug Yourpay i osCommerce

Du er her:

Brug Yourpay i osCommerce

osCommerce er en gratis open-source løsning til opbygning af webshops. Har du en webshop i osCommerce, kan du bruge Yourpay som betalingsløsning. På den måde kan du nemt tage imod kortbetaling fra dine kunder, når de handler i din webshop.

Her på siden kan du læse om hvordan du nemt og hurtigt kan downloade og installere Yourpay’s gratis plugin til din webshop i osCommerce. Du skal bare følge guiden nedenunder her.

Sådan installerer du Yourpays plugin

• Opret en konto hos Yourpay
  • Download Zip filen her
  • Udpak Zip filen
  • Kopier mappen ”Includes” ind i dine osCommerce filer
  • Gå til din backend i osCommerce under ”modules”->”payment” og tryk på Yourpay
  • Tryk på installer og udfyld dit merchant token, som du finder i din Yourpay admin
  • Vælg om køb skal godkendes eller trækkes med det samme (auto capture)
  • Vælg om Yourpay skal køre i test eller produktionstilstand
osCommerce-ikon

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til opsætningen, så er du altid velkommen til at kontakte vores support enten via telefon 70 555 678 eller e-mail support@yourpay.io.

Få en konto hos Yourpay

For at kunne tage imod betalinger på din webshop, skal du have en konto hos Yourpay. Hvis du ikke allerede har en konto, er det nemt at oprette en. Du kan læse mere om hele oprettelses processen her.

Så snart du har oprettet kontoen og modtaget din velkomstmail kan du gå i gang med at opsætte din betalingsløsning i osCommerce.

Hos Yourpay tilbyder vi gennemskuelige priser, som kan tilpasses efter dit behov. Du betaler kun for de transaktioner, som du kører igennem Yourpay. Det betyder intet månedligt abonnement og du betaler samme pris for alle transaktioner, uanset hvilket kort og hvor i verden kortet kommer fra.

Læs mere om vores priser her