Brug Yourpay i VirtueMart

Du er her:

Brug Yourpay i VirtueMart

VirtueMart er en open source e-commerce løsning, der er lavet til Joomla! Content Management System. Har du en webshop, der er lavet i VirtueMart, kan du bruge Yourpay som betalingsløsning. Med Yourpays online betalingsgateway på din webshop, kan du nemt tage imod kortbetaling fra dine kunder.

Her på siden, kan du læse mere om, hvordan du nemt og hurtigt kan downloade og installere Yourpays gratis plugin på din VirtueMart webshop. Du skal bare følge guiden længere nede på siden.

Opsætning af Yourpay i din webshop

Inden du går i gang med installeringen af pluginnet i VirtueMart, skal du lige være opmærksom på, at du skal have en konto hos Yourpay for at kunne benytte vores plugin. Har du ikke allerede en konto, kan du nemt og hurtigt oprette en. Du kan læse mere om oprettelsen af din Yourpay konto her.

Så snart du har oprettet din konto og modtaget din velkomstmail, kan du gå i gang med at opsætte betalingsløsningen i din webshop:

• Download Zip filen her
  • Gå til din backend i VirtueMart under “Extentions” > “Manage” > “Install”
  • Upload pluginnet
  • Gå nu til “VirtueMart” > “Payment Methods”
  • Tryk på “New” og vælg Yourpay under “Payment Methods” og indtast “Payment Name”
  • Tryk på “Save”
  • Gå nu ind under “Configurations” i samme vindue og indsæt Merchant Token. Det finder du i din Yourpay admin under “Konto Information”

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til opsætningen i VirtueMart, så er du altid velkommen til at kontakte vores support team. Det kan du gøre, enten via telefon 70 555 678 eller e-mail support@yourpay.io.

Udvikler du selv webshoppen?

I Yourpay kører vi med åbent API. Hvis du ønsker at sætte betalingevinduet op selv i din webshop, så kan du bruge vores API dokumentation til at gøre det.

Vi har lavet en nem og udførlig guide til dig, der udvikler webshops og hjemmeside. Du finder guiden her. Du kan også gå direkte til vores API her.