Customer Data

Med funktionen Customer data via vores API
er det muligt at se stam oplysninger på aftalen samt hvilke valuta der er sat op på aftalen.

Hvis der skal kunnes modtages andre valuta end DKK (ISO 208) skal dette defineres på Submit bank funktionen.

Sådan bruges Customer data:

Gå til vores API

Tryk på “200 ok” knappen.

200 ok

Her trykker du på “try console” i øverste højre hjørne, for at benytte funktionen

try console

Du indsætter nu merchant_token (Sådan finder du Merchant Token) i det tomme felt og trykker herefter “send request” for at udføre.

send request

Når en bank konto er tilføjet vil det se sådan ud på customer data eks.:

• merchant_id: 600178490, – Produktions ID (der vil vises Test ID i 30 min. fra tilføjelsen er lavet, og derefter skifter systemet automatisk til  ProduktionsID)
  • account_id: 55148, – Intern accountID til brug for Yourpay
  • currency: 208,  – ISO 4217 valuta kode
  • amount_account: 0, – Vil stå med 0
  • amount_total_tax: 0, – Vil stå med 0
  • registration_number: 1234, – Registrerings nummer
  • account_number: 1234567891, – Konto nummer
  • bank: “Bank navn”, – Bank navn
  • iban: “”, – Iban nummer
  • bic_code: “”, – SWIFT Kode
  • account_state: 1, – Vises med 1 eller 0, hvor 1 er aktiv dvs. den konto der udbetales til.
  • initialization_time: 1591959501 – Unix time for oprettelsen