Customer Data

I vores API har du mulighed for at bruge funktionen Custumer Data. Denne funktion kan du se, hvilke stam data der er koblet på din aftale hos Yourpay. Dette aflæses ved hjælp af dit merchant token.

Her har du også mulighed for at se, hvilke bankoplysninger der er aktive på din aftale – altså om der vil blive udbetalt til dén specifikke bankkonto, eller om din konto er sat op til udbetaling i de ønskede valuta.

Sådan bruger du Customer Data

Gå først til vores API og find Customer Data funktionen.

Tryk på “200 ok” knappen, som vist på billedet nedenfor.

200 ok

Her trykker du på “try console” i øverste højre hjørne i panelet til højre, for at benytte funktionen. Dette kan også ses fremvist på billedet nedenfor.

try console

I feltet “merchant_token” skal du indsætte dit merchant token, som du kan finde i din Yourpay admin under konto information. Du kan læse mere om dit merchant token her.

Tryk herefter på “Send Request”.

send request

Når du har trykket på “Send Request”, vil din data komme frem under “Response” -> “Body”. Her kan du se oplysninger, såsom virksomhedsnavn, CVR nummer, adresse og ejeroplysninger samt dit transaktionsgebyr hos Yourpay og dine udbetalingsdage.

Tjek bankoplysninger

Som sagt kan du også tjekke, hvilke bankoplysninger, der er tilkoblet din konto og om disse er aktive. Dertil kan du også aflæse hvilke valuta din konto er sat op til at kunne modtage og udbetale i.

Hvis du ønsker at sætte din konto op til at udbetale i andre valuta end DKK skal dette defineres på Submit bank funktionen i vores API. Du kan læse mere om valuta hos Yourpay her.

Når en bankkonto er tilføjet skal data fra Customer Data aflæses sådan:

• merchant_id: Produktions ID (der vil vises Test ID i 30 min. fra tilføjelsen er lavet, og derefter skifter systemet automatisk til  ProduktionsID)
  • account_id: Internt accountID til brug for Yourpay
  • currency:  ISO 4217 valuta kode
  • amount_account: Vil stå med 0
  • amount_total_tax: Vil stå med 0
  • registration_number:  Registrerings nummer
  • account_number: Konto nummer
  • bank: Bank navn
  • iban: IBAN nummer
  • bic_code: SWIFT Kode
  • account_state: Vises med 1 eller 0, hvor 1 er aktiv dvs. den konto der udbetales til.
  • initialization_time: Unix time for oprettelsen