Danmarks bedste betalingsmodul til WP e-Commerce

Yourpay har lavet et gratis open source betalingsmodul til WP eCommerce (WP E-commerce), som gør det nemt og let at modtage kortbetalinger i din online forretning.

WP e-Commerce er et gratis plugin/shop-udvidelse til din WordPress installation, og det betyder at du skal have WP e-Commerce installeret for at benytte vores betalingsmodul til shoppen.

Selve installationen tager 5-7 minutter, og herefter kan det køre på automode, så du kan koncentrere dig om at tjene penge.

Hent vores modul her, følg guidens få trin, så er din shop i stand til at modtage VISADankort, VISA og MasterCard betalinger allerede om få minutter.

Opret din Yourpay konto

For at benytte Yourpay til at modtage Viabill, VISADankort, VISA og MasterCard er det nødvendigt at du indledningsvist har oprettet en betalingsaftale hos os.

Når du opretter aftalen vil du med det samme, på e-mail, modtage dit Merchant Token det skal du bruge i WP e-Commerce.

Din aftale og modulet er klar til brug med det samme, så du kan med det samme modtage rigtige betalinger.

Installer Yourpays betalingsmodul i din e-Commerce Webshop

Det er altid en god idé at have taget en backup af din hjemmeside og webshop, inden du installerer nye moduler. Du skal nu, hvis ikke du allerede har downloadet det, downloade vores modul. Det kan du gøre her.

Pak filen ud på din computer, og kopier filen yourpay.php over til din WordPress installation i følgende mappe: /wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-merchants/

Så snart filen er kopieret over – så er Yourpay installeret. Nu skal det sættes op.

Aktiver Yourpay i din WP e-Commerce Webshop

1. Log på din Webshop, og gå ind i administrationspanelet.
  2. Klik på Indstillinger/Settings og Butik/Store.
  3. Vælg her Betalinger/Payments i toppen, og herefter vil en lang liste komme frem.
  4. Vælg Yourpay i bunden, sæt flueben ud for, og klik “Indstillinger”.
  5. Du skal nu indtaste det Merchant Token du har modtaget på e-mail.
  6. Når feltet er udfyldt klikker du Opdater
  7. Så snart det er tastet ind, så er Yourpay installeret i din WP e-Commerce Webshop.
  8. Lad de første ordrer gå igennem

Du har nu opsat Yourpay i WP e-Commerce, og du er klar til at modtage de første betalinger.

Vi anbefaler altid at du selv laver en ordre, for at følge hele betalingsflowet, og dobbelttjekke at alt virker som forventet. Held og lykke med din nye Webshop.