Kan jeg bruge min Dinero aftale på webshop?

Du er her:

Kan jeg bruge min Dinero aftale på min webshop?

Har du en aftale hos Yourpay gennem Dinero, hvor dine kunder kan betale fakturaer med kort, og har du samtidigt også en webshop, så kan du måske have lyst til at samle dine betalingsaftaler ét sted. På den måde slipper du for at holde styr flere forskellige aftaler hos forskellige udbydere.

I denne artikel, kan du læse om du kan bruge din dinero aftale i webshop, og dine muligheder for at gøre brug af Yourpays betalingsgateway, når du også er Dinero kunde.

dinero logo

Brug af Dinero token i webshop

På alle Yourpay aftaler er der et Merchant token, som sikrer at den rigtige data bliver sendt mellem Yourpay og den integration du benytter. Så når du har en aftale gennem Dinero, så det bl.a. dit token, som sikrer at dine fakturaer bliver automatisk bogført, når din kunder betaler gennem Yourpay.

Token er også det, der bruger når man sætter en webshop op til at tage imod betalinger gennem Yourpay.

Så tænker du måske, at du måske bare kan bruge dit token fra din Dinero konto og sætte ind på din webshop, og så virker det hele uden problemer. Men det kan du desværre ikke.

Det skyldes at dét token, som er koblet på din Dinero aftale er særligt bygget til integrationen med Dinero. Derfor kan det betyde, at hvis den bruges på den hjemmeside, kan du ikke være sikker på at betalingerne opfører sig som de skal. Det kan for eksempel betyde, at en betaling refunderer sig selv, osv.

Derudover så godkender vores compliance team også din aftale, og en Dinero aftale er i og for sig kun godkendt til salg gennem fakturaer. For at kunne godkende en betalingsaftale, som bruges på en webshop, skal vores compliance team også sikre sig, at hjemmesiden lever op til den gældende e-handelslovgivning.

Opret en konto

Hvis du ønsker at gøre brug af Yourpays gateway på din webshop, kan du hurtigt og nemt oprette en konto her på hjemmesiden. Det kan du gøre lige her. Herefter skal kontoen onboardes og verificeres lige som din Dinero aftale skulle. Du kan læse mere om processen her.

Når du opretter en konto til din webshop gennem vores hjemmeside, har du også mulighed for at vælge i mellem vores forskellige prispakker. På den måde får du en aftale der passer lige netop til din og dine forretnings behov.

Så snart du har oprettet din konto, kan du gå i gang med at sætte dit online betalingssystem op i din webshop. Yourpay har klar til brug plugins til de meste bruge shopsystemer, så som WooCommerce, PrestaShop, Shopify, DanDomain og Magento. Du kan også finde opsætningsguides her i vores supportcenter.

Du skal dog være opmærksom på, at betalinger som kører gennem din webshop ikke kan automatisk bogføres i Dinero gennem Yourpay.

Yourpays integration til Dinero, med automatisk bogføring fungerer kun på fakturabetalinger og ikke til en Dinero aftale i webshop.

webshop-300x300

Har du brug for hjælp?

Gratis support ikon

Har du spørgmål eller brug for hjælp til oprettelse af en konto til din webshop? Eller skal vi hjælpe med opsætningen af betalingsmodulet i dit shopsystem?

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på tlf. 70 555 678 eller på support@yourpay.io

Så sidder vores support team klar til at hjælpe dig.