Download betalinger

Du er her:

Download Betalinger

Hvis du ønsker at hente rapporter og oversigter ned på din computer med alle dine Yourpay transaktioner og udbetalinger, så kan du nemt få overblik over din historik under Download Betalinger.

I din Yourpay admin, kan du i menupunktet Download Betalinger under Rapporter hurtigt og nemt få et overblik over alle de betalinger, som er gået igennem din Yourpay konto. Både det, der er blevet indbetalt og det vi har udbetalt til dig.

Du kan downloade, som CSV fil eller Excel fil. Derudover har du også mulighed for at få sendt filen direkte til din mail.

Her på siden kan du læse om de forskellige muligheder du har, når du ønsker at hente en rapport eller transaktionsliste fra din admin.

rapporter

Sådan downloader du dine betalinger

Under Download Betalinger skal du, inden du downloader en liste gøre følgende:

• Vælge den periode du ønsker at downloade en liste fra.
  • Vælge hvilken betalingstype du ønsker at downloade.
  • Vælge hvilket fil format du ønsker at downloade i og om du ønsker det tilsendt via e-mail.

Periode: Vælg perioden du vil downloade betalinger for. Du kan vælge fra det sidste døgn, de sidste 3 dage, 7 dage, den sidste måned, det sidste år, alle betalinger eller en brugerdefineret periode. Hvis du vælger en brugerdefineret periode, skal du selv sætte en start og slut dato.

Betalingstype: Her kan du vælge hvilke betalinger du vil downloade. Du kan hente alle betalingstyper, nye betalinger, opkrævede, refunderede eller frigivede betalinger. Du kan også vælge at hente alle udbetalinger, eller udbetalingstransaktioner, hvor du kan se hvornår transaktionerne er blevet udbetalt.

Du kan nu vælge, om du vil have den downloadet som en CSV eller Excel fil, eller om den skal sendes via e-mail som CSV fil.

OBS: Hvis du får en advarsel om at filen er for stor til at downloade, kan du vælge at få tilsendt din liste over betalinger på e-mail. Dette gøres ved at indtaste din mail under ”E-mail Adresse” og trykke ”E-mail som CSV Fil”.

download betalinger

Har du brug for hjælp? Vores support team sidder klar til at  hjælpe. Send os en mail på support@yourpay.io eller ring på 70 555 678