Download betalinger

Download Betalinger

Hvis du ønsker at hente rapporter og oversigter ned på din computer med alle dine Yourpay transaktioner og udbetalinger, så kan du nemt få overblik over din historik under Download Betalinger.

I din Yourpay admin, kan du i menupunktet Download Betalinger hurtigt og nemt få et overblik over alle de betalinger, som er gået igennem din Yourpay konto. Både det, der er blevet indbetalt og det vi har udbetalt til dig.

Du kan downloade, som CSV fil eller Excel fil. Derudover har du også mulighed for at få sendt filen til direkte til din mail.

Her på siden kan nu læse om de forskellige muligheder du har, når du ønsker at hente en rapport eller transaktionsliste fra din admin.

Sådan downloader du dine betalinger

Under Download Betalinger, skal du inden du downloader en liste, skal du:

• Vælge den periode, du ønsker at downloade en liste fra.
  • Vælge hvilken betalingstype, du ønsker at downloade.
  • Vælge hvilken fil format du ønsker at downloade i, eller om du ønsker det tilsendt via e-mail.

Periode: Vælg perioden du vil downloade betalinger for. Du kan vælge fra det sidste døgn, de sidste 3 dage, 7 dage, den sidste måned, det sidste år, alt eller en brugerdefineret periode. Hvis denne sættes til brugerdefineret, kan du selv vælge fra-til dato.

Betalingstype: Her kan du vælge hvilke betalinger du vil downloade. Du kan hente alle betalingstyper, nye betalinger, opkrævede, refunderede eller frigivede betalinger. Du kan også vælge at hente alle udbetalinger, eller udbetalings transaktioner, hvor du kan se hvornår alle transaktioner er blevet udbetalt.

OBS: Hvis du får en advarsel om, at filen er for stor til at downloade, kan du vælge at få tilsendt din liste over betalinger på e-mail. Dette gøres ved at indtaste din mail under ”E-mail Adresse” og trykke ”E-mail som CSV Fil”.

Sådan downloader du dine betalinger