Efteropkræv kunder efter betaling

Efteropkræv dine kunder efter betaling

Hvis du ønsker at opkræve dine kunder efter betaling, er dette muligt gennem Yourpay.

Scenariet kan være, du ønsker at opkræve en kunde for ødelagt udstyr efter leje, uden at skulle sende kunden en regning.

OBS: vær opmærksom på, at det skal beskrives i handelsbetingelserne, før det er lovligt.

Sådan installere du nøglerne

1. Gå til din Admin på admin.yourpay.io
  2. Gå til ”App Store” i venstre sidemenu
  3. Gå til bunden af siden, hvor der befinder sig ”Generelle Yourpay indstillinger” og klik på ”Læs mere”
  4. Klik nu på ”Installer”
  5. Her klikker du nu på ”Instillinger”.
  6. For at få en gen-betalingsnøgle (CCRG) nøgle på alle sine betalinger, skal feltet udfyldes med ”1” som vist på billedet
Generelle Yourpay Indstillinger
Installer nøgle
Opret gen-betalingsnøgle

Sådan opkræver du pengene

OBS: Inden du opkræver pengene, er det vigtigt at dette er tilladt i forhold til dine handelsbetingelser.

Du kan selv integrere vores API ind i dit system, eller bruges vores konsol.

Herfra kan du uden forstand på kode opkræve pengene igen

• For at gøre dette tryk på ”200 OK”
  • Der vil nu komme en sidemenu op, der fortæller hvordan man kan integrere vores funktion. Ønsker du ikke at integrere funktionen men blot opkræve pengene, kan du fortsætte til næste step.

• Tryk på ”Try console” i øverste højre hjørne

• Herfra indsætter du dit merchant token du finder i dit admin, under ”kontoinformationer”
  • Udfyld Amount(beløb) – Husk at [100 = 1]
  • Udfyld valuta
  • Udfyld CCRG nøgle. Denne finder du i admin under ”mere information” om betalingen, der skal efteropkræves
  • Udfyld ordre id
  • Når alt andet er udfyldt, trykker du til sidst på ”Send request” hvorefter du kan se betalingen i dit admin, og de vil blive reserveret på kundens kort
Rebilling in v4
Rebilling CCRG
URI Parametre