Få forbrugsforeningen gennem Yourpay

Med Yourpay er det muligt at koble op til mange alternative betalingsmetoder, herunder forbrugsforeningen.

NB: Forbrugsforeningen koster 5 kroner pr. transaktion gennem Yourpay.

1. Tilmeld dig forbrugsforeningen

For at benytte Forbrugsforeningen er det nødvendigt at du har oprettet en forretningskonto, det kan gøres direkte hos forbrugsforeningen her.

Når du bliver oprettet som kunde hos Forbrugsforeningen skal du have oplyst dit Forretnings-ID til din betalingsudbyder, det er et unikt ID-nummer som vi skal bruge for at koble op.

2. Aktiver plugin'et hos Yourpay

• Log på din Yourpay konto
  • Klik App Store
  • Vælg “Forbrugsforeningen”
  • Klik Installer
  • Vælg Indstillinger
  • Udfyld med dit forbrugsforeningen Nets ID

3. Orienter Yourpay om dine Forbrugsforeningen oplysninger

Orienter Yourpay når du har indtastet og indsendt dit forbrugsforeningen Nets ID. Vi aktiverer forbrugsforeningen indenfor 7 dage.

4. Benyt integrationen

Du er nu køreklar – så er det bare med at få en masse kunder til at betale via. Forbrugsforeningen.