Få Forbrugsforeningen gennem Yourpay

Du er her:

Få Forbrugsforeningen gennem Yourpay

Med en konto hos Yourpay, er der en række forskellige betalingsmetoder, som du kan tilvælge  – heriblandt Forbrugsforeningen.

Forbrugsforeningen er Danmarks ældste indkøbsforening. De mere end 200.000 medlemmer af foreningen optjener særlige bonusser og fordele, når de betaler med deres Forbrugsforeningskort.

Du har derfor mulighed for at tilkoble en betalingsaftale hos Forbrugsforeningen, med din betalingsløsningaftale her hos Yourpay.

Inden du aktiverer Forbrugsforeningen på din aftale, skal du være opmærksom på at prisen for tilkoblingen er 19 kr. per måned samt 5 kr. per transaktion betalt med et forbrugsforeningskort.

1. Opret en forretningskonto

For at benytte Forbrugsforeningen gennem Yourpay, er det nødvendigt at du har oprettet en forretningskonto, det kan gøres direkte hos på foreningens hjemmeside.

Når du bliver oprettet din aftale, får du oplyst dit Forretnings-ID til din betalingsudbyder. Det er et unikt ID-nummer, som Yourpay skal bruge for at koble de to aftaler op med hinanden.

2. Aktiver integrationen hos Yourpay

Du skal også sikre dig, at du har aktiveret integrationen i din Yourpay admin. For at gøre dette, skal du bare følge den korte guide nedenfor:

• Log på din Yourpay konto
  • Klik på App Store
  • Vælg Forbrugsforeningen
  • Klik Installer
  • Vælg Indstillinger
  • Udfyld med dit forretnings-ID
  • Tryk på “Gem”

3. Orienter Yourpay om dine Forbrugsforeningen oplysninger

Når du har aktiveret integrationen i din Yourpay app store, skal du herefter orientere Yourpay om at du netop har indsendt dit forretnings ID.

Dette kan du gøre ved at sende en mail til support@yourpay.io. Sørg for også at oplyse om dit Merchant ID, som du finder under Konto Information i din admin.

Herefter sørger vi for at aftalen bliver aktiveret. Dette sker indenfor syv dage fra du sender din orientering. Vi sender en bekræftelse til dig, så snart det er aktiveret.

4. Benyt integrationen

Så snart du har modtaget en bekræftelse fra os, om at Forbrugsforeningen er aktiveret som betalingsmulighed, er du køreklar.

Du kan nu tage imod betalinger fra de mere end 200.000 forbrugsforeningskortholdere.