Få notifikationer når du modtager betaling

Du er her:

Få notifikationer når du modtager betaling

Vil du gerne have en notifikation, når en af dine kunder har betalt deres regning?

I Yourpays App Store har du mulighed for at installere app’en “E-mail og SMS notifikationer”. På den måde har mulighed for at få tilsendt en meddelelse fra Yourpay, når der er registreret en betaling på din konto. Dermed slipper du også for at skulle sidde og holde øje med om din kunde nu har betalt sin regning.

Det er hurtigt og nemt at sætte tilvælge notifikationerne, du skal bare følge guiden nedenunder her:

Sådan gør du:

Log in på admin.yourpay.io

Klik ind på menuen: App Store

Find SMS E-mail notifikationer – det er på anden nederste række i oversigten.

Klik på ”Læs mere”

Klik på ”Installér”

Klik på ”Instillinger” og udfyld i felterne om du vil have notifikationer på e-mail eller SMS.

Notifikation ved betaling

OBS: Vær opmærksom på, notifikationer via SMS koster 25 øre pr. SMS. Dette vil blive modregnet dine udbetalinger, og vil kunne ses i udbetalingsoversigten under “Anden Afregning”.

Vælger du derimod at modtage notifikationerne via e-mail, koster det dig ikke noget.

Yourpay Generelle Indstillinger

I App Store på din Yourpay Admin har du yderligere mulighed for at tilpasse din konto. Dette kan du gøre ved hjælp af app’en “Generelle Indstillinger”.

Her har du blandt andet mulighed for at indstille sproget på betalingsvinduet, hvilket kan være nyttigt, hvis du har mange internationale kunder.

Du har også mulighed for at oprette genbetalingsnøgler på alle betalinger eller skjule ordrenummeret fra dit betalingsvindue.

Du kan læse mere om de mange nyttige funktioner, der er at finde i “Generelle Indstillinger” her

Har du brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail support@yourpay.io eller telefon 70 555 678.

Du har også mulighed for at bruge vores chat via vores hjemmeside www.yourpay.io eller på dit dasboard.