Få notifikationer når du modtager betaling

• KB Home
  • Få notifikationer når du modtager betaling
Estimeret læsningstid: < 1 min

Hvis du ønsker at modtage en notifikation når du har modtaget en betaling, kan du tilvælge dette i App Store på dit Dashboard.

Sådan gør du:

1. Log in på admin.yourpay.io
  2. Klik ind på menuen: App Store
  3. Find SMS E-mail notifikationer
  4. Klik på ”Læs mere”
  5. Klik på ”Installér”
  6. Klik på ”Instillinger” og udfyld felterne om du vil have notifikations e-mail eller SMS.

OBS:
Vær opmærksom på at SMS koster 25 øre pr.sms – dette modregnes på dine udbetalinger.

Har du brug for yderligere hjælp er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: support@yourpay.io eller telefon 70 555 678. Du har også mulighed for at bruge vores chat via vores hjemmeside www.yourpay.io eller på dit dasboard.