Få notifikationer når du modtager betaling

Vil du gerne have en notifikation, når en af dine kunder har betalt deres regning?

I Yourpays App Store har du mulighed for at installere app’en “E-mail og SMS notifikationer”. På den måde har mulighed for at få tilsendt en meddelelse fra Yourpay, når der er registreret en betaling på din konto. Dermed slipper du også for at skulle sidde og holde øje med om din kunde nu har betalt sin regning.

Det er hurtigt og nemt at sætte tilvælge notifikationerne, du skal bare følge guiden nedenunder her:

Sådan gør du:

• Log in på admin.yourpay.io
  • Find “App Store” i menuen i venstre side
  • Her skal du finde app’en SMS & E-mail Notifikationer
  • Tryk på “Installér”
  • Tryk herefter på det lille tandhjul, for at tilgå indstillingerne
notifikationer installer
  • Du kan nu vælge om du vil have notifikationer på e-mail, SMS eller begge dele
  • Skriv den e-mail adresse, som notifikationerne skal sendes til
  • Skriv det telefonnummer, som notifikationerne skal sendes til
  • Tryk til sidst på “Gem Ændringer og Luk”
notifikationer settings

OBS: Vær opmærksom på, notifikationer via SMS koster 25 øre pr. SMS. Dette vil blive modregnet dine udbetalinger, og vil kunne ses i udbetalingsoversigten under “Anden Afregning”.

Vælger du derimod at modtage notifikationerne via e-mail, koster det dig ikke noget.

Yourpay Generelle Indstillinger

I  din Yourpay Admin har du yderligere mulighed for at tilpasse din konto. Dette kan du gøre ved hjælp af redigere dine informationer på siden, tilføje apps, tilføje brugere, farver og meget andet.

Her har du blandt andet også mulighed for at indstille sproget på betalingsvinduet, hvilket kan være nyttigt, hvis du har mange internationale kunder.

Du har også mulighed for at oprette genbetalingsnøgler på alle betalinger eller skjule ordrenummeret fra dit betalingsvindue.

Gratis support ikon

Har du spørgsmål?

Har du brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail support@yourpay.io eller telefon 70 555 678.

Så sidder vi klar til at hjælpe dig.