Fejl i Yourpay admin

Du er her:

Fejl i Yourpay admin

Hvis du oplever en fejl i Yourpay admin, enten i forbindelse med login eller når du bruger administrationspanelet, så kan det skyldes at din internet browser har gemt gamle filer.

Først og fremmest, skal det siges, at det er vores anbefaling at du bruger Google Chrome. Det er vores erfaring, at fejl i Yourpay admin opstår oftere, når det bruges andre browsere end Google Chrome. Du kan finde en guide til, hvordan du finder rundt i admin her.

Her på siden, kan du se hvordan du kan slette gamle filer i Google Chrome. Dette skulle gerne afhjælpe de fejl, som du eventuelt oplever i din admin.

Slet gamle filer

Når du har åbnet din chrome browser, skal du gøre følgende:

• Klik på de 3 prikker i højre side i dit browser vindue
  • Klik på Indstillinger
Indstillinger i Google Chrome

Når du kommer til menuen for Indstillinger i Google Chrome, skal du nu trykke på:

• Sikkerhed og Privatliv i menuen til venstre
chrome indstillinger

Under menuen for Sikkerhed og Privatliv, skal du nu trykke på “Ryd Browserdata”.

sikkerhed og privatliv

I vinduet for Ryd Browserdata, skal du nu vælge hvilket tidsinterval, du ønsker at rydde browserdata for. Det gør du i drop-down menuen ud for “Tidsinterval”. Jo højere et tidsinterval du vælger, jo mere data og gamle filer bliver slettet fra din browser.

• Rød markering: Vi anbefaler, at man rydder “Cookies og andre websitedata”. Vær opmærksom på at du bliver logget ud
  • Gul markering: Denne SKAL du markere

Klik herefter på “Ryd Data”.

Ryd Cookie og andre Websitedata i Chrome

Stadig problemer?

Hvis du efter at have fjernet de gamle filer, stadig oplever fejl i Yourpay admin, kan du med fordel også forsøge at logge ind i admin i et incognito vindue.

Hvis dette ikke løser dine problemer i Yourpay Admin, skal du kontakte os på support@yourpay.io. Beskriv fejlen du oplever, og send gerne screenshot med, så vi kan se fejlen.