Fejl i Yourpay admin

Hvis du oplever fejl ved login i Yourpay admin, eller oplever fejl i brugen af Yourpay admin, kan det skyldes at din Browser har gemt gamle filer.

For at slette disse filer skal du gøre fgl:

1. Klik på de 3 prikker i højre side på din chrome
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret
  4. Find “Ryd Browserdata” under Sikkerhed og privatliv
Indstillinger i Google Chrome
Ryd Browserhistorik i Google Chrome

Rød markering: Vi anbefaler at man rydder “Cookies og andre websitedata”  Vær opmærksom på at du bliver logget ud

Gul markering: Denne SKAL du markere

Klik på “RYD DATA”

Hvis dette ikke løser dine problemer i Yourpay Admin skal du kontakte os på support@yourpay.io
Beskriv fejlen du oplever, og send gerne screenshot med så vi kan se fejlen.

Ryd Cookie og andre Websitedata i Chrome