Sådan nulstiller du din Miura M010 terminal

• KB Home
  • Sådan nulstiller du din Miura M010 terminal
Estimeret læsningstid: 1 min

Trekant og batteri med lyn over

Hvis du oplever at din terminal viser følgende ”advarselstrekant til venstre og batteri med lyn over til højre”.

Kan det skyldes at stikket ikke er sat ordentligt i terminalen.
Vær opmærksom på at det originale stik der følger med terminalen ”klikker” to gange. Det er altså ikke nok at stikket siger ”klik” en enkelt gang.

Prøv eventuelt at tage stikket ud og skub det helt ind så plastikken på stikket flugter med terminalen.
Prøv også at bruge et andet mikro-usb stik hvis det stadig ikke virker.

På billedet til venstre kan du se hvordan det ser ud når stikket er sat korrekt i terminalen. Billedet til højre viser hvordan det ser ud, når stikket ikke sidder korrekt i terminalen.

Factory reset terminalen

De fleste problemer, der kan opstå på vores terminaler, kan løses ved en factory reset. Når terminalen bliver nulstillet, opdatere den sig selv ved første transaktion.

Glem enheden
På din tilkoblede enhed skal du gå til bluetooth indstillinger og trykke ”glem enhed” ud for den terminal der er fejl på. Her kan du finde serienummeret bag på terminalen, hvor det gerne skulle stemme ens med tallene i bluetooth.

Nulstil enheden

1. Find en nål, sim tool eller lign. Og tryk ned på knappen ved siden af tænd/sluk
  2. Her vælger du nummer 3 ”total factory reset”
  3. Du vil nu blive mødt af en bekræftigelse, hvor du siger ja

Det tager nu ca. to minutter for terminalen at nulstille.
Når den er færdig med at nulstille vil du blive mødt af dette billedet nedenfor. Terminalen er nu nulstillet til fabriksindstillingerne.

Forbind og opdater terminalen

Når terminalen er nulstillet og viser ovenstående billede, er den klar til at blive forbundet.

1. Gå til bluetooth indstillinger på din enhed og vælg [Miura XXXXXX]
  2. Sig ja på enheden, og på terminalen ved at klikke på den grønne knap

Når bluetooth på terminalen blinker langsomt er terminalen forbundet og du er klar til at opdatere den.

1. Start en transaktion på den tilhørende app
  2. Der vil nu går et stykke tid mens terminalen opdaterer
  3. Når terminalen er opdateret, vil den komme frem til betalingen

Du har nu nulstillet og opdateret din terminal.