Første gang, du logger ind i Admin

• KB Home
  • Første gang, du logger ind i Admin
Estimeret læsningstid: 1 min

Første gang, du logger ind i Admin

Emne: admin, New user

Når du har oprettet dig hos Yourpay, modtager du kort efter en velkomstmail med login til vores Admin-side. På Admin bliver du mødt af en boks med fire step, hvor du skal udfylde nogle informationer og uploade legimitation:

Det skulle gerne se således ud:

For at komme mellem de forskellige punkter tryk på de små ikoner. (markeret her med rød ring)

Step 1: Intast CVR Nummer

Tryk herefter på den anden cirkel, med billedet af en bank.

Step 2: Indtast bank
I dette felt, skal du først vælge hvilken banktype du benytter. Detter er vigtigt alt efter om din konto skal opsættes til en IBAN Swift eller et konto- og registerings nummer.
Herefter indsætter du blot kontoinformationerne.

Tryk herefter på den tredeje cirkel, med billedet af en person.

Step 3: Skriv ejerens navn. Og andel i %. Tryk herefter tilføj ejer, hvis i skal bruge flere ejere slætter i bare det tideligere navn og andel, og intaster de nye informationer. (ejerandel over 17,5%) Nå I har tilføjet de ejere som I gerne vil have, tryk Verificer Ejere

Tryk herefter på den fjerde cirkel, med billede af legimitation.

Step 4: Vælg den ejer som der skal uploades Identifakation om, og upload under Statsautoriseret ID billed af enten Kørekort eller Pas, under Sygesikringskort upload billed af Sygesikringskort.

Når disse steps er klaret, kan din ansøgning blive sendt til gennemgang. Først når den er godkendt, kan vi udbetale dine penge. Du kan dog sagtens gå i gang med at bruge din betalingsløsning med det samme.
Skulle der ske en fejl og boksen ikke kommer frem, så skal du blot trykke på ikonet med bogen i højre hjørne.