Første gang, du logger ind i Admin

Når du har oprettet dig hos Yourpay, modtager du kort efter en velkomstmail med login til vores Admin-side.

På Admin bliver du mødt af en boks med fire step, hvor du skal udfylde nogle informationer og uploade legimitation:

Det skulle gerne se således ud:

Du kan tilgå de forskellige punkter, ved at klikke på ikonerne.

Onboarding Yourpay

Step 1

• Intast CVR Nummer
  • Tryk herefter på det næste ikon, med billedet af en bank.

Step 2

• Indtast bank
    I dette felt, skal du først vælge hvilken banktype du benytter. Dette er vigtigt alt efter om din konto skal opsættes til en IBAN Swift eller et konto- og registerings nummer.
  • Herefter indsætter du blot kontoinformationerne.
  • Klik herefter på ikonet med billedet af en person.

Step 3

• Skriv ejerens navn samt andel i %.
  • Tryk herefter tilføj ejer. Hvis der skal tilføjes flere ejere sletter du det tideligere navn og andel, og intaster de nye informationer. (ejerandel over 17,5%)
  • Når du har tilføjet de ejere som du gerne vil have, vælger du Verificer Ejere
  • Tryk herefter på det fjerde ikon, med billedet af legimitation.

Step 4

• Vælg den ejer, der skal uploades Identifakation på, og upload under Statsautoriseret ID billede, af enten kørekort eller pas.
  • Under sundhedskort uploades billedet af dit sundhedskort.

Når disse trin er klaret, kan din ansøgning blive sendt til gennemgang.

Først når den er godkendt, kan vi udbetale penge til dig. Du kan dog sagtens gå i gang med at bruge din betalingsløsning med det samme.

Hvis boksen ikke dukker op på din skærm, når du logger ind, kan du tilgå den ved at klikke på ikonet med bogen øverst i højre hjørne.