Første gang, du logger ind i Admin

Du er her:

Første gang, du logger ind i Admin

Når du har oprettet dig hos Yourpay, modtager du kort efter en velkomstmail med login til Admin.

Det første du kan gøre er, at vælge sprog. Herefter kan vælge at påbegynde din onboarding proces eller vente.

Scroller du lidt ned bliver du mødt af en boks med fire steps, hvor du skal udfylde informationer om CVR-nummer, kontotype, ejere og medejere og ejeridentifikation.

Det skulle gerne se ud som billedet her:

Første gang du logger på admin 1

De forskellige punkter kan springes over, ved at klikke på knapperne med “Skip”.

Det er meget vigtigt at du udfylder alle informationerne så hurtigt som muligt, da vi ikke kan godkende din virksomhed, før vi har disse oplysninger. Når du har indtastet dit CVR nummer, henter vi oplysningerne direkte fra CVR registeret. Det kan tage op til 30 sekunder (afhængigt af travlehed) og du vil blive mødt af følgende besked:

Første gang du logger på admin 2

Step 1

• Intast CVR-nummer
  • Udfyld herefter de relevante felter og tryk “Næste”.

Step 2

• Her skal du indsende en kopi af dit kontoudtog.
  • Det skal indeholde kontoejerskab og bankdetaljer.
  • Klik på “Aktivér bankkonto” og system finder selv oplysningerne. Dette kan tage op til 30 sekunder.

Step 3

• Dette vedrører ejerdetaljer. Har du indtastet dit CVR nummer vil alle ejere med en ejerandel over 17,5% være opført
  • Upload den relevante dokumentation (pas/kørekort og sygesikringsbevis) på alle parter og tryk på “Upload alle og fortsæt”.
  • Er din virksomhed en forening skal du uploade referat fra det seneste bestyrelsesmøde. Det er for at bekræfte, hvem der er tegningsberettiget.

Step 4

• Når alle data er uploadet kan du gå videre til bekræftelsen og herfra kan du gå videre til dit dashboard.

Når disse trin er klaret, bliver din ansøgning sendt til gennemgang i vores onboarding.

Først når den er godkendt, kan vi udbetale penge til dig. Du kan dog sagtens gå i gang med at bruge din betalingsløsning med det samme.