Yourpay – generelle indstillinger

Yourpay - Generelle indstillinger

Generelle indstillinger er nyttige funktioner, du selv kan til-vælge i forbindelse med dine kunders betaling.
Nogen af funktionerne kunne være følgene.

Mulighed for definere sprog på betalingsvinduet,  nyttigt hvis du har udenlandske kunder.

Mulighed for at aktivere gen-betalingsnøgle, så du kan opkræve abonnementer.

Start med at klikke på knappen “Installér”
Klik derefter på knappen
“Indstillinger”

Du vil nu blive mødt af vinduet “App Indstillinger”

Fælles for alle indstillinger er, at klikke på gem når du har lavet ændringer, og derefter opdaterer siden ved at trykke F5

App_Indstillinger

Betalingsvindue, sprog:

Det er muligt at ændre sprog til fgl:
Dansk – indstilling da-dk
Engelsk – Indstilling en-gb
Svensk – Indstilling sv-se
Norsk – Indstiling no-nb
Polsk – Indstilling pl-pl

Opret gen-betalingsnøgle på alle transaktioner

Denne indstilling bruges til at oprette CCRG nøgle, der er nødvendig for at kunne opkræve abonnement betalinger.

Hvis du vil have muligeheden for dette sættes indstilling til:
1=aktiv
0=inaktiv
(Tom) = inaktiv

Tekst på ‘Gennemfør’ knappen i betalingsvinduet

Fritekstfelt. Du kan ændre teksten til eksempelvis ‘Register betalingskort’

Vis kortlogo i øverste venstre hjørne

Hvis du vælger at dit logo skal vises på din admin side kan du uploade det her.

Vær opmærksom på at der kun kan uploades jpg filer

Skjul beløbet fra betalingsvinduet

Du kan vælge at beløbet ikke skal vises i betalingsvinduet.

Indstillingen skal være:

1=Skjul beløb

Skjul ordrenummeret fra betalingsvinduet

Du kan vælge at ordrenummeret ikke skal vises i betalingsvinduet.

Indstillingen skal være:

1=Skjul ordrenummer

Lad forbrugeren betale kortgebyret

Det er muligt at lade kunden betale kortgebyret.

Dog gælder dette kun på erhverskort, da det ifgl. dansk lovgivning ikke er tilladt at lade forbruger betale kortgebyr.

Instillingen vil heller ikke gælde på EU kort

Indstilling skal være

1 = gebyr opkræves af kunde

Refunder automatisk POS duplikater

Det sker at kunder får kørt deres kort flere gange på Terminaler. For at forhindre dobbettrækninger kan du aktivére denne funktion, der vil sørge for at refundere med det samme.

Indstillingen skal være

1 = aktivere. Når kunden indenfor 180 sekunder betaler samme beløb skal det refunderes.

Påkræv 3D Secure på transaktionerne

Sæt denne funtion hvis du ønsker  3D Secure på alle transaktioner som viser Yourpays betalingsvindue.

Indstillingen skal være

1 = aktiv 3D secure

Test vores SCA features

Denne funktion er forbeholdt udviklere

Sæt til 1 for at aktivere SCA på din konto (Anbefaling: Kontakt Yourpay inden brug)