Kan man betale med Google Pay?

Betaling med Google Pay virker på samme måde, som kontaktløs betaling med kort. Det betyder at du bare holder din telefon tæt på terminalen og den vil godkende betalingen.

På begge vores terminaler, PAX A920 og Miura 10 kan man selvfølgelige tag imod betaling med denne teknologi.

Det betyder at dine kunder kan betale med deres Smartphone, SmartWatch eller tablet i din butik med vores terminaler, og du kan modtage alle typer digitale betalinger.

Google Pay

NFC (Near-field communication) skal være aktiveret på Android enheden før at man kan bruge app’en og gennemføre betalinger med din enhed.

Du kan se alle vores terminaler her

Sådan betaler du på terminal

Lås telefonen op og hold den tæt på betalingsterminalen, hvor den vil bekræfte betalingen. Ved beløb under 350 DKK, så behøver du ikke at låse telefonen op – bare den ikke har sort skærm.

Hvilke kort kan tilknyttes?

Google Pay samarbejder kun med de betalingskort, som bankerne har udvalgt. Det betyder også at I nogle banker, så er det kun MasterCard, som kan forbindes til appen.

Kontakt derfor din bank, hvis du er i tvivl om dit kort kan bruges i appen.

Sådan får du Google Pay

Det tager kun få minutter at komme i gang. Betalingssystemet virker på alle telefoner, tablet og SmartWatches med Android-styresystem, Lollipop 5.0 eller nyere.

1. Download Google Pay fra Google Play og åben app’en

2. Tryk på “+betalingsmetode” inde under betaling og følg den skrevet vejledning

3. Tilføj det kort, som du ønsker skal være tilknyttet

4. Acceptere vilkår

Du er nu klar til at betale på både terminaler og på webshops. Du kan også bruge det til at betale med direkte i Google Play uden at skulle indtaste dine kortoplysninger.

Sikker betaling hver gang

Dine kortoplysninger bliver ikke gemt i telefonen eller på appen. I stedet bliver der lavet et fiktivt nummer, som kaldes for et token, som bliver brugt for at gennemføre betalingen.

Det gør at Google Pay er en af de mest sikre måder at lave betalinger på.

Du kan læse mere om Google Pay her

Du kan også læse om Apple Pay her