Hosted Payment Window (HTML formular)

Anslået læsetid: 1 min

Når du benytter Yourpays Hosted Payment Window, vil du ikke blive mødt af strenge PCI-compliance krav, da Yourpay sikrer at betalingssystemet håndterer og opbevarer alle data i et sikret miljø.

Dine forbrugere vil se vores standardiseret betalings vindue, som løbende bliver optimeret og forbedret til at give netop dig en højere konvertering.

Efter betalingen er gennemført, vil forbrugeren blive sendt tilbage til din webshop, således du kan markere ordren som værende afsluttet.

<form action=”https://payments.yourpay.se/betalingsvindue.php” method=”post” class=”form contact-form alt clearfix”>
Dit Forretningsnummer (Vi har indtastet et du kan teste med)<br>
<input name=”MerchantNumber” type=”text” placeholder=”Yourpay forretningsnummer” value=”60004771″><br>
<input name=”ShopPlatform” type=”TEXT” placeholder=”Din shopplatform” value=”YourpayTestBetaling-ShopPlatform”><br>
URL adressen vi skal returnere til efter betalingen er gennemført
<input name=”accepturl” type=”text” placeholder=”https://www.yourpay.io/da-dk/demo/” value=”https://www.yourpay.io/da-dk/demo/”><br>
Tidsstempel fra din server:
<input name=”time” type=”text” placeholder=”Unix Tidsstempel” value=”1493029215″><br><br>
Autocapture:
<input name=”autocapture” type=”text” value=”yes”  placeholder=”Ved yes, hæves pengene automatisk når ordren godkendes”><br><br>
Beløb: 100 = 1 kr.
<input name=”amount” type=”text” placeholder=”Beløb 100 = 1 EUR/DKK/SEK || 1000 = 10 EUR/DKK/SEK” value=”5,00″><br><br>
Valuta for betalingen:
<select name=”currency”>
<option value=”208″>DKK</option>
<option value=”978″>EUR</option>
<option value=”758″>SEK</option>
<option value=”840″>USD</option>
</select><br><br>
Sprog på betalingsvindue<br>
<select name=”lang”>
<option value=”da-dk”>Dansk</option>
<option value=”en-gb”>Engelsk</option>
<option value=”de-de”>Tysk</option>
<option value=”se-se”>Svensk</option>
<option value=”fr-fr”>Fransk</option>
</select><br><br>
<input type=”submit” value=”Klik her for at åbne betalingsvinduet” class=”fusion-button button-flat button-round button-large button-custom button-1 btn-orange-hover-light”></form>