Hvad er Pay By Group?

Pay By Group gør det muligt for dine kunder at dele prisen på en ordre med deres venner og familie uden at skulle jagte dem efter deres del af beløbet.

Du får gavn af en højere konverteringsrate, større ordrer og øget omsætning.

Se hvordan du bruger Pay By Group

Hvordan bruger jeg det?

For at aktivere Pay By Group funktionen skal du ind på APP-Store i din admin, finde Pay By Group og trykke installer. Det giver kunder 24 timer til at gennemføre deres ordre.

Du kan selv ændre denne tidshorisont, vi anbefaler dog at tilbyde en så lang tidshorisont, som muligt for din virksomhed for at maksimere din øgning af konverteringer.

Når gruppebetalingen er gennemført indenfor din tidshorisont vil du modtage det samme callback fra Yourpay som du plejer, som bekræfter eller afviser at betalingen er gennemført.

Hvordan giver det mig merværdi?

Når du foreslår dine kunder at bruge denne funktion på din side eller i din app øger du din chance for at få endnu flere konverteringer og nye brugere.

Vi har et bibliotek af information om vores service, som du kan bruge på din side til at fortælle dine kunder om hvad Pay By Group er eller du kan lave din egen.

Du kan få en Pro Account med Pay By Group som giver dig adgang til:

• Brugerdefineret design
  • Data på hvert medlem i gruppen
  • At tilmelde dig nyheder fra os og få information om hver enkelt bruger
  • Opdatere grupper hvis pris eller inventar er ændret, selv efter de er oprettet.
  • Support til ratebetalinger
  • Dynamisk prisdeling baseret på gruppens størrelse
  • Værktøjer til manuel fakturering

Besøg www.PayByGroup.com for at lære mere.