Hvad skal YP bruge for at kunne opsætte Mobilepay til din konto

Du er her:
  • KB Home
  • Hvad skal YP bruge for at kunne opsætte Mobilepay til din konto
Estimeret læsningstid: < 1 min

For at vi hos Yourpay, kan opsætte mobilepay til din konto, skal vi bruge en fuldmagt, den kan du downloade her: MobilePay_fuldmagt
Når du har udfyldt fuldmagten, printer du den ud og underskriver den.
Send os et billede/scan af den underskrevne fuldmagt til support@yourpay.io

Vi skal derudover også bruge:
Merchant ID:
Forventet månedlig omsætning:
Forventet ordrstørrelse:
Hvilken valuta, kontoen skal kører over:

Du bør kunne finde IBAN og Swift under kontooplysninger i din netbank.
IBAN nummer:
Swift nummer:

Hvis du sælger fysike vare:
Hvad er din leveringstid?

Herefter skal vi nok ordne resten. 🙂

Andre artikler, som kunne være noget for dig: kan mine kunder betale med mobilepay