Hvem har betalt?

Hvordan kan jeg se hvem der har betalt?

Når du har modtaget en betaling igennem Yourpay, er det nemt at finde ud af hvem der har betalt. Du kan få mere information om en betaling i din Yourpay admin, under knappen “Mere info

Når du har logget ind på admin.yourpay.io kommer du til forsiden af dit dashboard, her kan du se alle , ikke opkrævede betalinger.

Under menuen “Alle betalinger” har du mulighed for at vælge

Alle betalinger

Uopkrævede betalinger (betalinger du endnu ikke har hævet hos kunden)
Opkrævede betalinger (betalinger du har hævet hos kunden)
Refunderede Betalinger (betalinger du har refunderet til kunden)
Frigjorte Betalinger (betalinger du har frigivet til kunden – normalvis annulleret ordre)

For at få flere oplysninger om betalingen skal du benytte knappen “Mere info” til højre ud for hver transaktion.
mere info

Du vil nu se dette billede med betalingsinformation.

mere info detaljer

Øverst vil du se Ordre ID
Dette er ordreID fra din shop/fakturanummer fra dit regnskabs program.

Den store blå “tilgængeligt” viser det tilgængelige beløb du kan refunderer, eller del-refundere.

Hvordan du gør dette kan du læse mere om i vores guide

Refundering i Yourpay.

Du finder guiden via linket Refundering

BetalingsID
Identifikationnummer genereret af os

Merchant ID
forretningsnummer betalingen er lavet på

Betalings Oprindelse
Valuta der oprindeligt er betalt i

Beløb
Beløbet der er betalt

Modtaget
Dato og tid hvor kunden har betalt

Gebyr
Gebyr du skal betale for transaktionen

Kortholder
Kortholders navn (Det kan du bruge til at identificere hvem der har betalt)

Korttype
Dette viser hvilket kort kunden har betalt med.

Transaktions ID
Identifikationnummer genereret af os

Hjemmeside
Hvilket site betalingen er lavet fra

CCRG
Genbetalings nøgle, hvis dette er aktiveret under generelle yourpay indstillinger

Opkrævet Beløb
Beløb der er hævet hos kunden

Opkrævet
Dato og tid hvor du har hævet beløbet hos kunden

Sikker
Intern note for Yourpays brug

Kortnummer
Dele af kortnummeret (Dette kan bruges af Yourpay til at identificere betalinger)