Hvordan ændre jeg mit password?

Anslået læsetid: 1 min

Der kan være flere årsager til at du ønsker at ændre dit password.

1. Du har glemt din kode
  2. Du ønsker at generere din egen personlige kode

Du har glemt din kode

Hvis du har glemt din kode og har behov for en ny bedes du kontakte vores Support-Team som er klar til at hjælpe dig. Kontakt dem på support@yourpay.io eller 70 555 678

Du ønsker at generere din egen personlige kode

Når du er logget ind på dit Yourpay Dashboard med dit tilsendte kodeord og brugernavn, som du modtog i din velkomst mail.

STEP 1

Trykker du på “Konto oplysninger”, og derefter “Ændring af password”

STEP 2

Derefter skriver du en ny adgangskode i det øverste felt, og det nye en gang til i det nederste felt, hvorefter du trykker “Skift adgangskode”.

Nu er din kode ændret og kan bruges til at logge ind med.

Hvis du helt har glemt din kode, kan du få tilsendt en ny ved at trykke: jeg har glemt min kode

Hvis du har spørgsmål eller udfordringer, sidder vores Support-Team klar til at hjælpe dig med dine udfordringer. Kontakt dem på support@yourpay.io eller 70 555 678.