Hvordan ændrer jeg kontonummer

Hvordan ændrer jeg kontonummer?

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt for dig, selv at ændre dine bankoplysninger, som dit kontonummer hos Yourpay.

For at du kan ændre dit kontonummer, skal du derfor kontakte Yourpay’s support. Det kan enten gøre via e-mail eller telefon. Se mere her.

Når du kontakter supporten, for at få opdateret dine kontooplysninger, sørger Yourpay for at dine nuværende oplysninger vil blive nulstillet. Herefter har du mulighed for at indsende de nye oplysninger.

Du vil, så snart din konto er klar til nye kontooplysninger, blive mødt af et popup vindue når du logger ind på din Yourpay konto.

• Vælg Kontotype og udfyld herefter informationerne vi beder om.
  • Klik afslutningsvist på “Gem oplysninger”.

Vær opmærksom på at opkrævninger gennemført før ændringen, som udgangspunkt vil blive udbetalt til den hidtidige bankkonto.

Ændring af kontonummer
Kontooplysninger

Sådan ser du hvilken bankkonto vi udbetaler til

Inde i din Yourpay admin, har du mulighed for at se, hvilke oplsyninger, der er tilknyttet din konto. Det betyder også, at du har mulighed for at se, om eventuelt allerede har registreret et ejerskifte i din virksomhed.

Du har også mulighed for at se, hvilken konto vi udbetaler dine penge til. Dermed kan du også afstemme om vi har de korrekte oplysninger, eller om der er noget, der skal ændres.

Du finder oplysningerne under “Gennemgå Dokumentation” i øverste højre hjørne i din admin. Ikonet forestiller en adressebog, med en lille mand. Det kan ses på billedet nedenfor.

Kontooplysninger dokumentation

Ved at trykke på “Gennemgå Dokumentation”, kommer der et pop-op vindue frem. Her kan du, ved at trykke på de orange flueben se de forskellige informationer der er registreret på din Yourpay konto.

Udover kontooplysninger, kan du se oplysninger om virksomheden, såsom CVR-nummer, adresse og telefonnummer. Derudover kan du også se ejeroplysninger, herunder navnene op de registrerede ejere samt deres ejerandel.

Er du interesseret i en større gennemgang af de mange funktioner og muligheder, som er i din admin, så kan du læse mere her.