Hvordan ændrer jeg kontonummer?

Har du fået ny bankkonto og har brug for at opdatere dit kontonummer på din Yourpay aftale?

Her på siden får du en guide til hvordan du indsender dit nye kontonummer.

Vær opmærksom på, at når du opdaterer dine bankoplysninger, vil disse først være gældende på alle betalinger, der kommer ind efterfølgende. Det betyder, at det ikke rettes på tidligere betalinger. Betalinger, der er gået ind på din aftale før du opdaterede dine bankoplysninger vil fortsat gå ind på din tidligere bankkonto.

Det nye kontonummer indsendes i din Yourpay admin under “Bankkontoinformation” i menuen “Bruger & Merchant Data”.

Her skal du trykke på “Tilføj ny konto”.

Her skal du vælge den valuta, som du ønsker at få dine penge udbetalt i. Læs mere om udbetaling af forskellige valuta her.

Herefter skal du uploade et billede fra din netbank, hvor dine kontooplysninger fremgår tydeligt. Her skal din virksomhed også stå angivet som ejer af bankkontoen.

Hvis du skal have udbetalt i anden valuta end DKK, så skal du have tilknyttet en IBAN/SWIFT konto.

Når du har uploadet filen, skal du trykke på “Aktivér Bankkonto”.

Der går op til 72 timer, før dit nye kontonummer er aktivt.

Har du brug for at kunne opkræve penge i andre beløb end DKK, så kontakt vores support team. Så er de klar til at hjælpe dig med at få det sat op.

tilføj ny bank
bankonto

Sådan ser du hvilken konto vi udbetaler til

Du kan på samme side, se hvilke bankoplysninger, der allerede er tilknyttet din konto. Her kan du også se, hvilke valuta kontoen er sat op til at tage imod og udbetale.

Du har også mulighed for at hvilke bankkonti, der tidligere har været koblet på din Yourpay aftale.

I din udbetalingsoversigt i admin, kan du også på den enkelte udbetaling se, hvilken bankkonto, der er udbetalt til. Dette ser du under “Rapporter > Udbetalinger”. Her kan du ud for en specifik udbetaling trykke på “Flere Detaljer” og så se, det kontonummer, der er koblet på udbetalingen.