Hvordan ændrer jeg kontonummer

Hvordan ændre jeg kontonummer?

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt selv at ændre dine udbetalingsoplysninger hos Yourpay.

Det er derfor nødvendigt at du benytter vores Chatbot eller support for at tillade indtastning af en ny bankkonto.

Du vil, så snart din konto er klar til nye kontooplysninger blive mødt af dette popup vindue når du logger ind på din Yourpay konto.

• Vælg Kontotype og udfyld herefter informationerne vi beder om.
  • Klik afslutningsvist på “Gem oplysninger”.

Vær opmærksom på at opkrævninger gennemført før ændringen som udgangspunkt vil blive udbetalt til den hidtidige bankkonto.

EJer identifikation
Kontotype indsættes her