Hvordan benytter jeg min Miura første gang?

Når du har modtaget din Miura, skal den sættet op til en telefon eller tablet.

Forbind til terminalen

Når terminalen er nulstillet og ser ud som på billedet, er den klar til at blive forbundet.

1. Gå til bluetooth indstillinger på din enhed og vælg [Miura XXXXXX]
  2. Sig ja på enheden, og på terminalen ved at klikke på den grønne knap

Når bluetooth på terminalen blinker langsomt er terminalen forbundet til enheden og du er klar til at benytte den.

1. Start en transaktion på den tilhørende Yourpay app.
  2. Der vil nu gå et stykke tid mens terminalen evt. opdaterer.
  3. Når terminalen er opdateret, vil den komme frem til betalingen, og er nu klar til brug.
Miura terminal