Miura M10 Terminal - Sådan bruger du den

Har du købt en Muira M10 terminal hos Yourpay, så skal du have en app eller et styre system at koble terminalen til. Det betyder altså, at den ikke bare kan bruges som stand-alone terminal på samme måde som PAX terminalen kan.

Du kan koble terminalen til en tablet eller smartphone. Hvis du har en Android enhed, kan du downloade Yourpays betalings-app og bruge den til at tage imod betalinger.

Her på siden, kan du se en guide til hvordan du kobler terminalen til din telefon eller tablet. Du kan også se, hvordan du kommer i gang med din første betaling.

Muira

Forbind til terminalen

Sørg for at Bluetooth er slået til på din telefon eller tablet. Når terminalen er tændt, vil den blinke ud for Bluetooth-symbolet.

1. Gå til bluetooth indstillinger på din enhed og vælg [Miura XXXXXX]
  2. Sig ja på enheden, og på terminalen ved at klikke på den grønne knap

Hvis terminalen ikke dukker op som mulighed under Bluetooth, kan du holde knappen med fluebenet nede. Så vil lyset begynde at blinke hurtigt. Det betyder, at terminalen søger efter mulige enheder at koble til. Herefter skulle den gerne dukke op på listen.

Når Bluetooth på din Miura M10 terminal blinker langsomt er terminalen forbundet til enheden og du er klar til at benytte den.

1. Start en transaktion på den tilhørende Yourpay app.
  2. Der vil nu gå et stykke tid mens terminalen evt. opdaterer.
  3. Når terminalen er opdateret, vil den komme frem til betalingen, og er nu klar til brug.