Hvordan laver jeg en testbetaling i min webshop?

• KB Home
  • Hvordan laver jeg en testbetaling i min webshop?
Estimeret læsningstid: 1 min

Bemærk venligst, at der er en separat guide, hvis du har WooCommerce.

Trin 1
Log ind i din back-end på din webshop. Find herefter Yourpay, der ligger under ”Indstillinger” (settings) og derefter under ”Betalingsudbydere” (Payment Providers). Find Yourpay og tryk på ”Rediger” (edit). Her skal der indtastes et merchant ID, som du finder på din admin side.

Trin 2
Åbn din admin side i en ny fane og gå ind på ”Kontoinformation”. I boksen under ”Merchant id” på din webshop kan du kopiere dit ID fra adminsiden og sætte ind i boksen med ”Merchant ID”.

Trin 3
Gå tilbage til admin og find ”Integrationsnøgle”. Du skal selv definere din nøgle (både tal bogstaver kan anvendes). Den gemmer automatisk, men for at være sikker, kan du trykke et tilfældigt sted på siden og trykke F5 for at opdatere. Hvis din nøgle bliver der, er den gemt. Indsæt din nøgle på din webshop og tryk gem (save).

Bemærk! Hvis du åbner dit Yourpay modul igen, så virker det ikke uden at indtaste din nøgle igen.

Trin 4
Nu skal du lave et salg. Gå derfor til din webshop og læg noget i kurven. Vælg Yourpay som betalingsmetode, hvis du har flere, og gå til betaling. Hvis der ikke allerede er indført en kunde, kan du sætte noget tilfældigt ind. Vælg nu helt til betalingsvinduet. Her skulle der gerne øverst stå: ”Bemærk: Test-tilstand”. Hvis dette ikke fremgår, skal du foretage trin 1-3 igen.

Der skulle gerne være et præ-udfyldt kortnummer og du kan derfor trykke betal. Hvis betalingen går igennem, er dit betalingsplugin sat korrekt op.
OBS! Husk at slå test-mode fra igen, for at kunne modtage rigtige betalinger. Det gør du ved at indsætte dit produktions merchant ID ind, som du finder under kontoinformation på adminsiden.

Nu kan du gå til din admin side og se din transaktion. Den vil stå som en test og du kan vælge enten at frigøre den (betale kunden tilbage) eller opkræve den. Pengene vil dog ikke komme ind, da dette blot er en test.