Hvordan laver jeg en testbetaling i Woocommerce?

• KB Home
  • Hvordan laver jeg en testbetaling i Woocommerce?
Estimeret læsningstid: 1 min

Du kan teste, om dit betalingsplugin virker ved at lave en testbetaling.
For at foretage en testbetaling skal du blot gå ind i din Woocommerce og vælge ”Indstillinger” i venstre side i dit kontrolpanel.

1. Vælg herefter fanen ”Betalinger” og find Yourpay. Her kan du vælge enten at trykke på ”Yourpay” eller på ”Administrer”.
  2. Find muligheden for at sætte betaling i testmode ved at klikke boksen af med ”Force test-mode” og tryk ”Gem ændringer” nederst på siden.
  3. Nu skal du lave et salg. Gå derfor til din webshop og læg noget i kurven. Vælg Yourpay som betalingsmetode, hvis du har flere, og gå til betaling. Hvis der ikke allerede er indført en kunde, kan du sætte noget tilfældigt ind. Vælg nu betalingsvinduet. Her skulle der gerne øverst stå: ”Bemærk: Test-tilstand”. Gør der ikke det, skal du tilbage og gemme din ”Force test-mode” igen.
  4. Der skulle gerne være et præ-udfyldt kortnummer og du kan derfor trykke betal. Hvis betalingen går igennem, er dit betalingsplugin sat korrekt op.

OBS!
Husk at slå test-mode fra igen, for at kunne modtage rigtige betalinger.

Nu kan du gå til din admin side og se din transaktion. Den vil stå som en test og du kan vælge enten at frigøre den (betale kunden tilbage) eller opkræve den. Pengene vil dog ikke komme ind, da dette blot er en test.