Hvordan laver jeg en testbetaling i WooCommerce?

I forbindelsen med opsætningen af din webshop, kan du have brug for at lave en testbetaling i WooCommerce. Du har derfor mulighed for at teste, om dit betalingsplugin virker ved at lave en testbetaling.

Her på siden, finder du en nem og hurtig guide til hvordan du laver en testbetaling i WooCommerce. Hvis du bruger et andet shopsystem end WooCommerce til din webshop, kan du finde en guide til hvordan du laver en testbetaling her.

Sådan gør du

For at foretage en testbetaling skal du blot gå ind i din Woocommerce og vælge ”Indstillinger” i venstre side i dit kontrolpanel.

1. Vælg herefter fanen ”Betalinger” og find Yourpay. Her kan du vælge enten at trykke på ”Yourpay” eller på ”Administrer”.
  2. Find muligheden for at sætte betaling i testmode ved at klikke boksen af med ”Force test-mode” og tryk ”Gem ændringer” nederst på siden.
  3. Nu skal du lave et test-køb. Gå derfor til din webshop og læg noget i kurven.
  4. Vælg Yourpay som betalingsmetode, hvis du har flere, og gå til betaling. Hvis der ikke allerede er indført en kunde, kan du sætte noget tilfældigt ind. Vælg nu betalingsvinduet. Her skulle der gerne øverst stå: ”Bemærk: Test-tilstand”. Gør der ikke det, skal du tilbage og gemme din ”Force test-mode” igen.
  5. Der skulle gerne være et præ-udfyldt kortnummer og du kan derfor trykke betal. Hvis betalingen går igennem, er dit betalingsplugin sat korrekt op.

Du vil kunne se testbetalingen i din Yourpay admin. Her vil der står [TEST] foran ordre ID’et. Du kan sagtens både opkræve og refundere din testbetaling. Der sker nemlig ikke noget, da der ikke er tale om en rigtig betaling.

woocommerce_testbetaling

OBS: Husk at slå test-mode fra igen, for at kunne modtage rigtige betalinger. Ellers kan du risikere at dine kunder gennemfører ordrer med testbetalinger.

Disse betalinger vil du ikke have mulighed for at få udbetalt. Så det vil være en tabt fortjeneste, da vi ikke har mulighed for at indhente den rigtige betaling igen efterfølgende.

Gratis support ikon

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte vores support team.

Du kan kontakte os på support@yourpay.io eller på tlf. 70 555 678 alle hverdage fra kl. 10-16.

Så sidder vi klar til at hjælpe dig.