Hvorfor afvises betalinger?

Du er her:

Jeg har lige integreret Yourpay, hvorfor afvises mine betalinger?

Der kan være flere årsager til at betalingerne afvises, men den generelle problemstilling når man har integreret Yourpay i sin shop er, at der mangler en Integrationsnøgle.

Følgende shopsystemer skal bruge Integrationsnøgle

• Shopify
  • Magento
  • OpenCart

Sådan får du fat i integrationsnøglen

• Log ind på din Admin side
  • Vælg konto information
  • Klik på tekstfeltet under Integrationsnøgle
Integrationsnøglen skal du selv definere. Undgå at bruge æ, ø og å. Når nøglen er indtastet, skal du blot opdatere siden ved at trykke på f5, og nøglen gemmes automatisk.
Her finder du din integrationsnøgle