Hvornår får jeg som virksomhed pengene udbetalt?

Anslået læsetid: < 1 min

Når du afsender kundens vare og trykker opkræv ud fra ordren går der op til 10 bank dage, før de bliver udbetalt fra Yourpay, så hvis du ikke trykker opkræv, bliver de ikke hævet på kundens kort og du får derfor heller ikke pengene udbetalt.

Alt efter hvilken bank du har, så kan pengene være på din konto samme dag, eller 1 til 2 hverdage efter de er frigivet herfra.

Når du har opkrævet en ordre, kommer den til at ligge under hævede betalinger på din Yourpay konto.

Hvis du har foretaget en refundering, vil den blive trukket fra fremtidige udbetalinger.

Hvis du har spørgsmål, eller har brug for hjælp, kan vi hjælpe dig via vores mail: support@yourpay.io eller på tlf: 70 555 678.

Du kan også fange os på chatten via vores hjemmeside www.yourpay.io