Installering af MobilePay Online

Hos Yourpay har du mulighed for at installere MobilePay som betalingsmulighed i din webshop. Betalingsmetoden gør det endnu lettere for dine kunder at betale når de handler hos dig.

Yourpay tilbyder dig MobilePay til Danmarks billigste pris. Det koster ikke noget at oprette aftalen, og du betaler kun 35 kr. pr. måned, 70 øre og 0,5% i gebyr pr. transaktion.

De 35 kr. pr. måned, som du betaler for din MobilePay løsning vil blive trukket fra dine udbetalinger i “Anden Afregning”. Du kan også finde fakturaen for betaling af MobilePay under ”Fakturaer” i din Yourpay admin.

Vær opmærksom på, at du bliver faktureret allerede ved installationen af MobilePay. Det betyder, at hvis du fortryder at du har installeret MobilePay dagen efter, så vil du stadig blive faktureret for den påbegyndte måned.

markedspladsbetaling trin-02

Aktiver MobilePay Online

• Log ind på din Yourpay admin

• Tryk på MobilePay I menuen i venstre side

• Tryk på ”Installér”

• Sørg for at MobilePay også er aktiveret i din backend på din webshop.

• MobilePay er nu aktivt som betalingsmulighed
installer mobilepay

Hvor kan jeg bruge løsningen?

Yourpay tilbyder en MobilePay Online løsning. Det betyder, at MobilePay bliver lagt ind som betalingsmetode i dit Yourpay betalingsvinduet.

Bruger du Yourpay betalingslink, eller kortbetaling på fakturaer og installerer MobilePay, vil det også komme frem i dit betalingsvindue.

Vær opmærksom på at hvis du bruger WooCommerce Subscriptions er det ikke muligt at bruge MobilePay som betalingsmetode.

Det er ikke muligt at få en MobilePay løsning hos Yourpay, hvor du får et fem-cifret nummer, som der kan indbetales til. Her skal du kontakte MobilePay for at få denne løsning.

Det er dog muligt, at bruge MobilePay som betalingsmetode med Yourpays POS app. Appen er gratis at hente og kan bruges på alle Android enheder. Når du bruger MobilePay på POS appen, behøver du ikke nogen kortlæser, for at bruge appen som betalingsterminal uden kortlæser. Dine kunder skal bare scanne QR-koden i deres MobilePay app, swipe til højre og så er betalingen gennemført.

POS-phone