Jeg har ikke noget gyldigt sundhedskort – hvad gør jeg?

Du er her:

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har et gyldigt sundhedskort?

Yourpay skal bruge en kopi eller et billede af dit sundhedskort, når din ansøgning om en betalingsløsning skal godkendes. Kopien af dit sygesikringsbevis, sammen en kopi af gyldigt billed ID, kan du indsende direkte i din Yourpay admin

Har du mistet dit sundhedskort, afventer et nyt pga. flytning, navneændring eller af en anden årsag ikke har noget gyldigt sygesikringsbevis? Så kan du her læse mere om, hvad du så kan indsende, samt hvordan du finder denne dokumentation.

Virtuelt sygesikringsbevis

Hvis du ikke har et gyldigt sygesikringsbevis, har du mulighed for at benytte dig af et virtuelt sundhedskort, som kan hente på www.borger.dk.

Den virtuelle udgave af kortet er lige så juridisk gyldigt, som dit fysiske gule plastik kort.

Bemærk, at du IKKE kan bruge det blå sundhedskort som legimitation.

Hvor finder jeg det?

Du finder det virtuelle sygesikringsbevis sådan:

• Gå ind på borger.dk
    • Log ind med dit NemID
    • Vælg ”Min profil”
    • Tag et skærmbillede af personoplysninger

Dette skærmbillede kan du efterfølgende uploade i din Yourpay admin.

Det er vigtigt at dit fulde navn, CPR-nummer og adresse fremgår tydeligt.

Virtuelt sundhedskort fra BorgerDK
Personoplysninger fra BorgerDK

Jeg bor i udlandet - hvad gør jeg så?

Hvis du ikke er bosat i Danmark, har du stadig mulighed for at benytte dig af Yourpay som dit online betalingssystem. Vi skal bare bruge lidt andre informationer fra dig, end hvis du var bosat i Danmark.

Du kan læse mere om, hvilken dokumentation vi skal bruge her.

Hvis du har spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os – så sidder vi klar til at hjælpe dig.
Du kan sende os en mail på support@yourpay.io eller ringe til os på 70 555 678, mellem kl. 10-16.