Kan jeg gemme kortoplysninger?

Du er her:

Kan jeg gemme kortoplysninger?

Har du et setup i din virksomhed, hvor du gerne vil kunne gemme dine kunders kortoplysninger? Det kan være for at kunne lave en ny trækning på kundens kort, uden at de skal indtaste deres kortoplysninger igen og igen. Dette kan også kaldes caching af kortoplysninger.

Hos Yourpay er det ikke muligt at gemme kortoplysninger, men det er muligt at lave en gentrækning eller en rebilling, som det også hedder, på anden vis.

I denne guide kan du læse om, hvordan du gennem vores API kan lave genbetalingsnøgler, og herefter bruge dem til at lave en ny trækning, uden at kunden skal indtaste sine kortoplysninger igen.

Du skal dog være opmærksom på, at du kun må benytte dig at et sådan setup, hvis kunden er indforstået med det, og det fremgår i dine handelsbetingelser.

Genbetalingsnøgler

For at kunne benytte dig af rebilling, eller lave en gentrækning på din kundes kort, skal der ført og fremmest dannes en genbetalingsnøgle. Dette kaldes også en CCRG nøgle.

Dette gøres ved, at din kunde laver en betaling til dig. Betalingen skal mest af alt bruges til, at oprette CCRG nøglen.

Hvis du som udvikler selv skal skabe betalingsvinduet til betalingen, skal du bruge Generate Token i vores API. Du kan læse mere om, hvordan du bruger Generate Token her.

Når du bruger Generate Token, skal du sørge for, at der bliver genereret en CCRG nøgle. Det gør du ved at skrive 1 i feltet ud for ccrg i consolen for Generate Token i vores API.

Når betalingen er gennemført, kan du finde CCRG nøglen i din admin under betalingsinformationen for den specifikke betaling.

Rebilling

For at kunne lave en ny trækning på kortet, skal du nu bruge Rebilling i vores API. En rebilling eller en gentrækning er ikke automatiseret, så det skal du selv sætte det op i din backend.

Rebilling laver en ny trækning på din kundes kort ud fra CCRG nøglen, som er genereret ved den første betaling. Du kan læse mere om hvordan du laver en genopkrævning via rebilling her

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores API, er du meget velkommen til at kontakte os.
Enten via support@yourpay.io eller telefon: 70 555 678.

Du kan også finde en masse hjælp i vores support center her på hjemmesiden.