Merchant Token

Du er her:

Sådan finder du Merchant Token

Merchant Token er et af nøgleordene på din Yourpay aftale.

Du får brug for dit Merchant Token, både hvis du bruger et af vores plugins til i din webshop. Du får også brug for det, hvis du selv sidder og koder din webshop.

Vi bruger dit Merchant Token til stort set al kommunikation mellem Yourpay og eksempelvis, din webshop, dit regnskabsprogram og vores API. Det betyder, at dit token er det, der søger for, at de penge du tjener i din webshop også havner på din Yourpay konto.

Du kan her læse, hvordan du finder dit Merchant Token.

Sådan finder du dit token

Du finder dit Merchant Token på din admin side hos Yourpay.

Her skal du gå til Konto Information i menuen i venstre side. Du finder dit token nederst på siden, som vist på billedet:

merchant token

Når du skal bruge dit token, eksempelvis til opsætningen i din webshop, kan du bare kopiere det fra din admin og indsætte det på webshoppen.

Bruger du et af vores plugins?

Yourpay har plug’n’play betalingsmoduler til de mest anvendte shopsystemer på markedet, såsom WooCommerce, PrestaShop og Shopify.

Du får med vores betalingsløsning både gateway og indløsningsaftale i én samlet pakke. Så du sparer både tid og penge, når du skal blive klar til at tage imod betalinger på din webshop.

Betalinger skal være nemt. Med Yourpays plugins kan du være klar til at tage imod betalinger i løbet af 60 sekunder. I vores supportcenter, kan du finde guides og vejledninger til opsætningen i din webshop.

Bygger du selv din webshop?

Sidder du som udvikler og skal selv bygge hjemmeside og webshop, har du stadig mulighed for at bruge Yourpay som betalingsløsning.

Du har mulighed for at kode op imod vores åbne API. Vi har lavet en guide til mest gængse funktioner, som du får brug for. Her kan du læse, hvordan du laver en generate token, laver IPN/callback, Payment_list og capture/refund til din webshop.