Min Miura terminal fejler

Hvis du oplever at din terminal viser følgende ”advarselstrekant til venstre og batteri med lyn over til højre”

Kan det skyldes at stikket ikke er sat ordentligt i terminalen. Vær opmærksom på at det originale stik der følger med terminalen ”klikker” to gange.

Det er altså ikke nok at stikket siger ”klik” en enkelt gang. Prøv eventuelt at tage stikket ud og skub det helt ind så plastikken på stikket flugter med terminalen.

Prøv også at bruge et andet mikro-usb stik hvis det stadig ikke virker.

Terminalen oplader korrekt

Sådan ser det ud når stikket er sat korrekt i terminalen.

Terminalen oplader ikke korrekt

Sådan vil det se ud hvis stikket ikke sidder korrekt i terminalen.

Factory reset terminalen

De fleste problemer, der kan opstå på vores terminaler, kan løses ved en factory reset. Når terminalen bliver nulstillet, opdatere den sig selv ved første transaktion.

Glem enheden

På din tilkoblede enhed skal du gå til bluetooth indstillinger og trykke ”glem enhed” ud for den terminal der er fejl på. Her kan du finde serienummeret bag på terminalen, hvor det gerne skulle stemme ens med tallene i bluetooth.

Nulstil enheden

• Find en nål, sim tool eller lign. Og tryk ned på knappen ved siden af tænd/sluk
  • Her vælger du nummer 3 ”total factory reset”
  • Du vil nu blive mødt af en bekræftelse, hvor du siger ja

Det tager nu ca to minutter for terminalen at nulstille.

Sådan resetter du en Miura terminal
Menu for at resette Miura terminal

Når den er færdig med at nulstille vil du blive mødt af dette billede.

Terminalen er nu nulstillet til fabriksindstillingerne.

Miura terminal efter reset

Forbind og opdater terminalen

Når terminalen er nulstillet og viser ovenstående bilede, er den klar til at blive forbundet.

• Gå til bluetooth indstillinger på din enhed og vælg [Miura XXXXXX]
  • Sig ja på enheden, og på terminalen ved at klikke på den grønne knap
  • Når bluetooth på terminalen blinker langsomt er terminalen forbundet og du er klar til at opdatere den.
  • Start en transaktion på den tilhørende app

Der vil nu går et stykke tid mens terminalen opdaterer. Når terminalen er opdateret, vil den komme frem til betalingen.

Du har nu nulstillet og opdateret din terminal