MobilePay i Shopify

Hvis du bruger MobilePay på din Shopify webshop, når du en betalingsløsning, som er billigere en Shopify payments.

Du kan sagtens bruge Yourpays MobilePay løsning, og stadig beholde din nuværende betalingsgateway, hvis du ønsker.

Det kræver bare en gratis Yourpay konto – og hvis du ikke allerede har en aftale, så kan du oprette en her

Shopify 100x200

Installering af MobilePay

Inden du går i gang med installationen i Shopify, skal du sørge for at du er logget ind i din Yourpay admin og din Shopify backend.

Herefter skal du også sikre dig, at du har installeret MobilePay på din Yourpay aftale. Du kan i guiden her, se hvordan du gør.

Hos Yourpay får du MobilePay Online til 35 DKK pr. måned, samt 70 øre og 0,5% i gebyr pr. transaktion.

Integrationsnøgle

Inden du fortsætter med selve opsætningen af MobilePay i Shopify, skal du også sikre dig, at der er angivet en integrationsnøgle i din Yourpay admin.

Dette gøres under “Bruger & Merchant Data” under fanen “Virksomhedsinfo” i din admin. Du kan selv definere nøglen.

Virksomhedsinfo

Der er ingen begrænsninger på, hvad din nøgle kan hedde, men vi anbefaler, at du bruger ét ord og gør det nemt at huske.

Integrationsnøglen

Opsætning i Shopify

Du er nu klar til at fortsætte opsætningen af MobilePay i Shopify. Du skal bare følge de trin, som står her:

• Klik her og igangsæt installationen i Shopify
  • I Shopify menuen til venstre skal du klikke på “Settings” og herefter på “Payment Providers“.
  • I boksen “Alternative payment methods” klikker du på “Choose alternative payment
  • Her skal du søge efter “Mobilepay Online” og vælge denne.
  • Udfyld “MerchantID” og “IntegrationKey” med dine oplysninger fra din Yourpay-konto. Disse finder du under “Virksomhedsinfo” i din Yourpay admin.
    • MerchantID” skal udfyldes med det nummer, der står under “Production Merchant ID“.
    • IntegrationKey” er den integrationsnøgle, som du selv har defineret i din Yourpay admin. Det er vigtigt, at det integrationsnøglen, som står i Shopify er mage til den i din admin.
  • Tryk herefter på “Gem“.

MobilePay er nu installeret i din Shopify webshop og dine kunder kan nu betale med MobilePay når de handler hos dig.