MobilePay direkte i Shopify

MobilePay i Shopify

Med Yourpay kan dine kunder hurtigt og nemt betale med MobilePay – og du har nu også mulighed for at installere det i din webshop hos Shopify.

Opsætningen tager ca. 5 minutter at gennemføre, og her på siden finder du en nem guide til hvordan du gør. Inden du går i gang med installationen, skal du være opmærksom på, at du skal være logget på din Shopify konto samt være logget ind på din Yourpay-konto.

Med Mobilepay Online til Shopify har Yourpay designet en betalingsmetode til dig der ønsker at give dine kunder den optimale og markedets måske absolut hurtigste betalingsmåde.

Der er ingen beløbsgrænse, når kunden benytter MobilePay i webshops. Ved betaling føres din kunde til MobilePay-appen, hvor betalingen godkendesmed et swipe og føres derefter tilbage til din webshop.

Læs mere om MobilePay Online her.

Sådan installerer du MobilePay i Shopify

Først skal du installere MobilePay Online i din Yourpay App Store. Denne finder du i din admin.

Hvis du ikke allerede har lavet en integrationsnøgle til din webshop, skal du gøre dette under “Konto Information” i din admin. Du kan selv definere nøglen.

Her finder du din integrationsnøgle

Klik her og igangsæt installationen i Shopify.

I menuen til venstre skal du klikke på “Settings” og herefter på “Payment Providers”.

I boksen “Alternative payment methods” klikker du på “Choose alternative payment”

Her skal du søge efter “Mobilepay Online” og vælge denne.

Udfyld “MerchantID” og “IntegrationKey” med dine oplysninger fra din Yourpay-konto. Disse finder du under “Konto Information” i din Yourpay admin.  “MerchantID” skal udfyldes med det nummer, der står under “Production Merchant ID”. “IntegrationKey” er den integrationsnøgle, som du selv har defineret.

Tryk herefter på “Gem”.

MobilePay er nu installeret i din Shopify webshop og dine kunder kan nu betale med MobilePay når de handler hos dig.