Modtag flere valutaer med Yourpay

Estimeret læsningstid: 1 min

Vi kender det alle – du driver din Webshop i flere valutaer, og vil egentligt gerne have dine ordrer i euro udbetalt som euro. Med Yourpay er det muligt både at få alt udbetalt, som din lokale valuta i Danmark, DKK, eller få udbetalt valuta for valuta.
Hvis du har to primære valutaer kan du også få dem udbetalt særskilt og resten blot i dit lands valuta. For at det kan lade sig gøre, skal du i din egen bank have en Valutakonto som kan tage imod den valuta vi sender til den.

For at vi kan udbetale til dig har vi brug for:
– IBAN
– SWIFT CODE

Fra vi udbetaler beløbet går der typisk 3-5 hverdage før du kan se overførslen på din konto.
Modtager du flere valutaer du vil have på forskellige konti, har vi naturligvis brug for IBAN/SWIFT på hver konto.