Opdater kortoplysninger i WooCommerce Subscriptions

WooCommerce Subscriptions er et plugin til WooCommerce webshops og giver dig mulighed for at sælge og administrere abonnementer til dine kunder.

Du kan bruge Yourpay som betalingsløsning til din abonnementsforretning, og når du har installeret vores plugin i din WooCommerce webshop, fungerer det også med Subscriptions pluginnet.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at betale for abonnementer med MobilePay.

Sådan opdaterer din kunde sine kortoplysninger

Hvis en abonnementsbetaling bliver afvist, kan det skyldes at din kundes kort er udløbet og kortoplysningerne skal derfor opdateres. Her får du en guide til  hvordan dine kunder kan opdatere deres kortoplysninger på deres abonnement.

Du kan finde flere guides til WooCommerce Subscriptions her.

For at opdatere sine betalingsoplysninger, skal kunden tilgå den kontoside, de har på din hjemmeside. Fra denne side, som kaldes “My Account”, kan kunderne selv styre om abonnementet skal sættes på pause, stoppes helt, opgraderes eller nedgraderes.

På siden for “My Account” skal kunden trykke på “My Subscription”, som vist på billedet til højre.

woocommerce sub_my account

På denne side, kan kunden se sine aktive abonnementer. Her er detaljer om abonnementet tilgængelige for kunden. Det er også her, at der er mulighed for at opdatere adresse, eller forny abonnementet med det samme.

Kunden skal nu trykke på “Change Payment”

woocommerce sub_my subscription

Her på siden, skal kunden nu trykke på knappen, hvor der står “Change Payment Method”, for at få opdateret sine kortoplysninger.

woocommerce sub_change payment method

Kunden bliver nu ført til et betalingsvindue. For at opdater kortoplysninger, skal der gennemføres en ny betaling med de nye kortoplysninger.

Det fungerer helt som et almindeligt betalingsvindue, og kunden skal bare trykke på “Gennemfør Betaling” når informationerne er indsat.

Kortoplysningerne er nu opdateret og betaling for abonnementet vil fremadrettet blive gennemført på det nye kort.

woocommerce sub_new payment