Opdatering af plugin i WooCommerce

Bruger du Yourpay som betalingsløsning i din WooCommerce webshop, så skal du huske at lave opdatering af plugin. Vi laver løbende opdateringer af vores plugin til WooCommerce.

Hvis du ikke har slået autoopdateringer til dit shopsystem, så skal du selv sørge for at holde øje med, om der er en ny version af pluginnet klar til opdatering. Dette kan du se under “Plugins” på din hjemmeside i WordPress.

Her vil det stå ud for de enkelte plugins, om der er en ny version tilgængelig.

Woocommerce 200x100

Gem ændringer efter opdatering

Når du har lavet en opdatering af plugin, skal du altid sørge for at du får gemt ændringerne i dine indstillinger. På den måde sikrer du dig, at de indstillinger, som du har sat op for Your i din webshop også føres med over i den nye version.

Hvis ikke du gør det, kan du risikere at din betalingsgateway i webshoppen ikke virker. Det betyder, at dine kunder ikke kan betale for deres ordre.

Du kan her se, hvad du skal gøre når du har lavet en opdatering af plugin i WooCommerce.

Sådan gør du

Du skal først gå ind under dine indstillinger i WooCommerce.

Disse finder du som vist på billedet.

Her skal du tilgå “Betalinger”.

Under betalinger, kan du se de forskellige betalingsmetoder, som er installerede, eller tilgængelige på din webshop.

Her skal du finde “Yourpay” og trykke på “Administer”

Her finder du dine indstillinger for Yourpay pluginnet. Selvfølgelig skal du sikre dig, at det hele fortsat er sat korrekt op. Du kan se mere her, om hvordan du sætter det op i din WooCommerce shop.

Når du har sikret dig, at alt er sat korrekt op, skal du trykke på “Gem Ændringer”.

woocommerce_indstillinger
woocommerce_betalinger
woocommerce_Yourpay
woocommerce_plugin_settings