Oprettelse af konto hos Yourpay

Allerede når du har oprettet din konto hos Yourpay, kan du opkræve penge fra dine kunder. Du skal bare være opmærksom på, at vi ikke kan udbetale pengene til dig, før din konto er verificieret.

Herunder vil du få et overblik over processen for når du ansøger om en betalingsløsning hos Yourpay.

Opret dig idag

Sådan opretter du dig

Du har mulighed for at oprette dig direkte igennem os, ved at gå til vores hovedside Yourpay.io. Her kan vælge den prispakke som passer bedst til din forretningsmodel. Det er værd at være opmærksom på, at i vores priser er alt inkluderet i kortgebyret. Læs mere om vores priser her.

Det er derudover også muligt, at få en aftale hos Yourpay igennem en af vores mange samarbejdspartnere, såsom Dinero, Billy’s Billing eller Startup Central. Når du opretter gennem en partner, vil det være til de priser, der er aftalt mellem Yourpay og partneren.

Efter du har oprettet din konto, vil du få tilsendt en velkomstmail, på den e-mailadresse du har oprettet din konto med. Denne mail er meget vigtig, for at du kan igangsætte godkendelsen af din konto.

I den mail du modtager fra os, vil du kunne finde dine login-oplysninger til Yourpays administrationssystem. Herfra du skal uploade de nødvendige informationer for at vi kan godkende din ansøgning.

Hvis du er interesseret i at læse mere om den dokumentation du skal uploade i dit administrationspanel, kan du læse mere hér.

Du skal derudover være opmærksom på, at indtil ovenstående er udfyldt og godkendt af Yourpay, vil du ikke have mulighed for at modtage udbetalinger.

Når de påkrævede dokumenter er er blevet godkendt, vil du blive kontaktet af en Yourpay-medarbejder, for at færdiggøre kontoen.

Du vil altid blive kontaktet telefonisk. Det er vigtigt at være opmærksom på, om du modtager telefonopkald fra et telefonnummer tilhørende Yourpay.

Jeg vil gerne hurtigt i gang

Yourpay har i forvejen en kort proces for godkendelse af din konto. I tilfælde af at du ønsker at være færdig endnu hurtigere, har du mulighed for at sende os en mail på support@yourpay.io.

Når din konto er verificeret af vores onboarding team vil du modtage en bekræftelse på mail, når du er klar til at modtage udbetalinger.