Opret konto hos Yourpay

Du er her:

Oprettelse af konto hos Yourpay

Allerede når du har oprettet din konto hos Yourpay, kan du opkræve penge fra dine kunder. Herunder vil du få et overblik over processen for når du opretter din konto og ansøger om en betalingsløsning hos Yourpay.

Bemærk at nedenstående gør sig gældende uanset produkttype og henvisningspartner.

Sådan opretter du dig

Du har mulighed for at oprette dig direkte igennem os, ved at gå til vores hovedside Yourpay.io. Her kan vælge den prispakke som passer bedst til din forretningsmodel. Det er værd at være opmærksom på, at i vores priser er alt inkluderet i kortgebyret. Læs mere om vores priser her.

Det er derudover også muligt, at få en aftale hos Yourpay igennem en af vores mange samarbejdspartnere, så som Dinero, E-conomic eller Billy’s Billing.

Efter du har oprettet din konto, vil du få tilsendt en velkomstmail, på den mailadresse du har valgt at oprette din konto med. Dette sker, uanset hvordan du har oprettet kontoen. Denne mail er meget vigtig, for at du kan igangsætte din godkendelse af din konto.

I den mail du modtager fra os, vil du kunne finde dine login-oplysninger til Yourpays administrationssystem. Herfra du skal uploade de nødvendige dokumenter for at vi kan godkende din ansøgning.

Hvis du er interesseret i at læse mere om den dokumentation du skal uploade i dit administrationspanel, kan du læse mere hér.

Du skal derudover være opmærksom på, at indtil ovenstående er udfyldt og godkendt af Yourpay, vil du ikke have mulighed for at modtage udbetalinger.

Når de påkrævede dokumenter er er blevet godkendt, vil du blive kontaktet af en Yourpay-medarbejder, for at færdiggøre kontoen.

Du vil altid blive kontaktet telefonisk, så det er vigtigt at være opmærksom på, om du modtager telefonopkald fra et telefonnummer tilhørende Yourpay.

Jeg vil gerne hurtigt i gang

Yourpay har i forvejen en kort proces for godkendelse af din konto. I tilfælde af at du ønsker at være færdig endnu hurtigere, så har du mulighed for at sende os en mail på enten support@yourpay.io eller onboarding@yourpay.io, hvorefter vi har mulighed for at fremskynde processen.

Fra du har sendt os en mail og til din konto er færdiggodkendt, går der op til 48 timer. Herefter vil du modtage en bekræftelse på mail, når du er klar til at modtage udbetalinger.