Er der oprettelsesgebyr?

Du er her:

Er der oprettelsesgebyr?

Når du opretter en konto hos Yourpay betaler du ikke noget oprettelsesgebyr.

Med en betalingsløsning hos Yourpay betaler du kun et transaktionsgebyr. Det betyder, at det eneste du betaler for, er de transaktioner, som du kører igennem Yourpay.

Ingen skjulte gebyrer

Vores betalingsløsning er baseret på princippet ”pay-as-you-go”, så du kun betaler, når du faktisk bruger Yourpays ydelser. Derfor er der heller intet oprettelsesgebyr eller månedlig abonnementsbetaling for at have en konto hos Yourpay og der heller ingen bindingsperiode på din aftale.

Det du ser, er det du får. Det betyder også at priserne ændrer sig heller ikke,  om det er til en hjemmeside, abonnementsopkrævning eller en fysisk forretning. Prisen kan du selv vælge, så den passer lige til dine behov. Du kan finde vores priser her

Gennemskueligt transaktionsgebyr

Udover gratis oprettelse, får du med Yourpays prismodel, ét transaktionsgebyr, som gælder for alle Visa og MasterCard.

Det betyder, at prisen ikke ændrer sig alt efter hvilket kort, din kunde betaler med i din forrentning. Det har heller ikke noget at sige, hvor i verden forbrugeren eller rettere sagt, hvor i verdens forbrugerens kort er fra. Derfor skal du ikke være bange for at der pludselig kommer en uventet prisstigning fra os.

Du kan læse mere om hvordan vi har regnet det ind i vores prismodel, samt hvad du skal være opmærksom på, når du spørger ind til priser hos andre betalingsløsninger her.

Vidste du...

Med en betalingsløsning hos Yourpay har du mulighed for at modtage flere valuta i din forretning eller på din webshop. Når vi udbetaler pengene til dig, kan vi enten udbetale til en valuta konto eller konvertere pengene til DKK.

Læs mere om, hvordan du kan modtage forskellig valuta her

Læs mere om, hvordan vi kan udbetale til en international konto her.