PAX kræver PIN ved små beløb (MAC GUIDE)

PAX kræver PIN ved små beløb
(MAC GUIDE)

Hvis en PAX terminal kræver PIN kode når kortholder forsøger at gennemføre køb i små beløb, så skal der uploades ny config.fil.

Da PAX er Anroid baseret, så gøres dette i 7 trin igennem MAC, Apple Computer

1. Download, Android File Transfer: https://www.android.com/filetransfer/

2. Download zip config.

3. Tilslut PAX til din MAC via USB

4. Åben Android File Transfer (Hvis den ikke åbner automatisk)

5. Flyt zip config. til PAX “Download” mappe.

6. Frakoble PAX fra din MAC

7. Kør en test betaling

DOWNLOAD ZIP

MAN MÅ IKKE ÆNDRE NAVNET PÅ EN ZIP FIL OG MAN MÅ IKKE UN-ZIP FILEN