PAX kræver PIN ved små beløb

Hvis du oplever, at din PAX terminal kræver PIN kode fra dine kunder, selv når de betaler små beløb, så kan det betyder, at der skal uploades en ny config.fil.

Her på siden finder du en vejledning til hvordan du uploader den nye fil. Der er både en guide til dig der har en Windows computer og også en guide hvis du har en MAC computer.

PC GUIDE

1. Download ZIP config

2. Tilslut PAX til din PC via USB

3. Åben PAX mappe
(Hvis den ikke åbner automatisk)

4. Flyt zip config. til PAX “Download” mappe.

5. Frakoble PAX fra din PC

6. Kør en test betaling

PAX weekendleje af betalingsterminal

Vær opmærksom på, at du ikke må ændre navnet på ZIP-filen, og du må heller ikke pakke ZIP-filen ud. Hvis du gør det, vil det ikke virke.

MAC GUIDE

Da PAX er Anroid baseret, så gøres dette i 7 trin igennem MAC, Apple Computer.

1. Download, Android File Transfer her.

2. Download ZIP config.

3. Tilslut PAX til din MAC via USB

4. Åben Android File Transfer (Hvis den ikke åbner automatisk)

5. Flyt zip config. til PAX “Download” mappe.

6. Frakoble PAX fra din MAC

7. Kør en test betaling