Pay By Group Indstillinger

Skræddersy dine Pay By Group indstillinger i Yourpays app store

Gruppebetaling er automatisk integreret og aktiveret på din Yourpay konto, når du har ordrer på over 500 DKK. Du kan finde Pay By Group i vores App store.

Du kan skræddersy dit betalingsvindue efter dine behov. Du kan selv bestemme tidshorisonten hvori dine kunder kan betale for at gennemføre deres ordrer inden den bliver annulleret.

• Du kan sætte tidshorisonten fra fx 2 timer, og helt op til 5 dage.
  • Tidshorisonten er automatisk sat til 24 timer.
  • Vi anbefaler at bruge så lang tid som muligt, da det vil give dig den største stigning i konverteringer.

Eksempelvis, hvis du sælger billetter til en koncert og derfor har et begrænset inventar, så anbefaler vi at have en kortere tidshorisont på 2 timer. Du kan dog sagtens modtage en gennemført ordre før, men det er den maksimale tid, hvor du stadig kan holde fast i kunden.

Hvis din forretning ofte har større ordrer af fx T-shirts og er i stand til at færdiggøre størstedelen af ordrerne, så anbefaler vi en tidshorisont på op til 5 dage.

Hvis din webshop platform er sat til automatisk at annullere ordrer som har afventet betaling i mere end X mængde tid, så har du to muligheder:

1. Deaktivere funktionen
  2. Eller forlæng vinduet for betaling med mere eller den samme mængde tid

Hvis du ønsker at tilføje flere funktioner til dine gruppebetalinger, så se her hvordan du opretter en Custom Pay By Group konto og hvordan du yderligere kan skræddersy dine gruppebetalinger.