Sådan bruger du Yourpay i Prestashop 1.5 -1.6

Installation

Vores Prestashop-modul tager 2-3 minutter at installere og ganske få minutter at konfigurere.

Når du sætter shoppen op, skal du sørge for at bruge til Production Merchant ID. Bruger du derimod dit Merchant ID er det et test ID. Det betyder, at du kun kan køre testbetalinger igennem på din webshop.

Sådan gør du

• Start med at logge på admin.yourpay.dk
  • Klik på Konto Information
  • Skriv en selvvalgt Integrationskode (Ingen brug af ÆØÅ)
  • Opdater siden (F5)
  • Vælg Modules and Service i din prestashop backend
  • Klik på Add a new module
Moduler og services
Tilføj nyt modul

Upload modulet til din Prestashop

Upload dette modul
  • Hvis Modulet ikke vises automatisk på oversigten, skal du ændre “filter by” til Ikke installerede moduler og Deaktiverede moduler.
  • Yourpay vil nu vises i modul listen – klik på install
Tryk installer

Du har nu installeret vores plugin på din PrestaShop, og du skal nu konfigurere dit nye plugin

• Vælg om du vil køre i TEST eller LIVE (Live kræver, at du har modtaget dit produktionsID fra Yourpay)
  • Skriv dit Yourpay Token (Du finder det under konto information på Yourpay Dashboard)
  • Klik “Save”
  • Dine oplysninger fra Yourpay admin er nu hentet ind i plugin’et.
  • ProduktionsID (Det du modtog i mailen “Du er klar til at modtage betalinger”)
  • TEST MerchantID (Det du modtog i din første mail fra os)
  • Vælg om du vil have autocapture slået til (Bruges typisk til ordre hvor der ikke skal sendes en vare, eller der laves en bestillingsvare)
  • Vælg om betaling skal kunne ske på kassesiden (sæt til Yes) eller om der skal åbnes et betalingsvindue (sæt til no)
  • Klik Save

Landerestriktioner

Når du har installeret pluginet – så skal det også opsættes til hvilke lande det skal virke i.

Det gør man under ”Betalinger” – ”Indstillinger” – ”Landerestriktioner”.

Her kan du vælge hvilke lande, som skal kunne handle og betale i din webshop.

Landerestriktioner Prestashop
Vi anbefaler altid at man laver en test, når man er gået i live tilstand, for at sikre at alt virker som det skal, inden kunderne skal handle på din shop. Du kan læse mere om, hvordan du laver en testbetaling her.