Prestashop 1.5 – 1.6

Anslået læsetid: 1 min

Sådan bruger du Yourpay i Prestashop 1.5 -1.6

Gem din downloadede fil på din PC

Installation

Vores Prestashop-modul tager 2-3 minutter at installere og ganske få minutter at konfigurere.

Bemærk: Ved ansøgning om aftale vil du få udstedt et test-Merchant-ID, som du kan bruge til at teste vores løsning med fiktive kreditkort.

Når din ansøgning er behandlet, vil du få udstedt et endeligt Merchant-ID, som du kan benytte til at modtage betalinger i din webshop.

Sådan gør du:

Start med at logge på admin.yourpay.dk
Klik på Konto Information

Skriv en selvvalgt Integrationskode (Ingen brug af ÆØÅ)

Opdater siden (F5)

Vælg Modules and Service i din prestashop backend:

Klik på Add a new module:

Upload vores modul Yourpay på din Prestashop

Hvis Modulet ikke vises automatisk på oversigten , skal du ændre “filter by” til
Ikke installeret moduler og Deaktiverede moduler

Yourpay vil nu vises i modul listen – Klik på Install

Du har nu installeret vores plugin på din PrestaShop, og du skal nu konfigurere dit nye plugin.

Vælg om du vil køre i TEST eller LIVE (Live kræver at du har modtaget dit produktionsID fra Yourpay)

Skriv dit Yourpay Token (Du finder det under konto information på Yourpay Dashboard)

Klik Save

Dine oplysninger fra Yourpay admin er nu hentet ind i plugin’et

ProduktionsID (Det du modtog i mailen “Du er klar til at modtage betalinger”)

TEST MerchantID (Det du modtog i din første mail fra os)

Vælg om du vil have autocapture slået til (Bruges typisk til ordre hvor der ikke skal sendes en vare, eller der laves en bestillingsvare)

Vælg om betaling skal kunne ske på kassesiden (sæt til Yes) eller om der skal åbnes et betalingsvindue (sæt til no)

Klik Save

Vi anbefaler altid at man laver en test, når man er gået i live tilstand, for at sikre at alt virker som det skal, inden kunderne skal handle på din shop.