Prestashop 1.5 – 1.6

Sådan bruger du Yourpay i Prestashop 1.5 -1.6

Installation

Vores Prestashop-modul tager 2-3 minutter at installere og ganske få minutter at konfigurere.

Bemærk: Ved ansøgning om aftale vil du få udstedt et test-Merchant-ID, som du kan bruge til at teste vores løsning med fiktive kreditkort.

Når din ansøgning er behandlet, vil du få udstedt et endeligt Merchant-ID, som du kan benytte til at modtage betalinger i din webshop.

Sådan gør du:

• Start med at logge på admin.yourpay.dk
  • Klik på Konto Information
  • Skriv en selvvalgt Integrationskode (Ingen brug af ÆØÅ)
  • Opdater siden (F5)
  • Vælg Modules and Service i din prestashop backend
  • Klik på Add a new module
Moduler og services
Tilføj nyt modul

Upload vores modul Yourpay på din Prestashop

Upload dette modul
  • Hvis Modulet ikke vises automatisk på oversigten, skal du ændre “filter by” til Ikke installerede moduler og Deaktiverede moduler.
  • Yourpay vil nu vises i modul listen – klik på install
Tryk installer

Du har nu installeret vores plugin på din PrestaShop, og du skal nu konfigurere dit nye plugin

• Vælg om du vil køre i TEST eller LIVE (Live kræver, at du har modtaget dit produktionsID fra Yourpay)
  • Skriv dit Yourpay Token (Du finder det under konto information på Yourpay Dashboard)
  • Klik “Save”
  • Dine oplysninger fra Yourpay admin er nu hentet ind i plugin’et.
  • ProduktionsID (Det du modtog i mailen “Du er klar til at modtage betalinger”)
  • TEST MerchantID (Det du modtog i din første mail fra os)
  • Vælg om du vil have autocapture slået til (Bruges typisk til ordre hvor der ikke skal sendes en vare, eller der laves en bestillingsvare)
  • Vælg om betaling skal kunne ske på kassesiden (sæt til Yes) eller om der skal åbnes et betalingsvindue (sæt til no)
  • Klik Save

Landerestriktioner

Når du har installeret pluginet – så skal det også opsættes til hvilke lande det skal virke i.

Det gør man under ”Betalinger” – ”Indstillinger” – ”Landerestriktioner”

Her kan du vælge hvilke lande, som skal kunne handle og betale i din webshop

Vi anbefaler altid at man laver en test, når man er gået i live tilstand, for at sikre at alt virker som det skal, inden kunderne skal handle på din shop.