Rebilling (CCRG)

Rebilling

Hvis du gerne vil benytte dig af rebilling, kan du frit bruge vores API kode. For at prøve koden til vores Rebilling af, skal du blot trykke “200 OK” og herefter try console.

OBS: Husk det er V4 Rebilling du skal benytte.

Merchant ID

Så snart du skal tjene penge med din via din integration, skal du bruge dit Product Merchant ID, men til test kan du benytte dit Merchant ID.

Ved at benytte Merchant ID, gemmer den kortet, som test kort, og trækker derfor ikke penge fra kortet.

Subscriptioncode

Dette er den CCRG kode som blev oprettet efter betalningen, oppe i dit betalnings vindue.

Du kan finde dette i dit callback, eller gå manuelt ind og finde på din YP konto, ved at finde betalingen, og trykke på mere info, hvor du kan aflæse koden.

OBS: Vær opmærksom på ikke at have mellemrum foran eller bag ved koden.

Alternative currency

Dette er ikke et felt, som skal udfyldes, men blot til hvis du vil benytte en anden valuta til din rebilling, kan du gøre dette ved at ændre dette felt til tal værdien, af den pågældende valuta.

Amount

Amount skal være mængden af penge, som der skal betales, beløbet skal stå i øre. Dvs at du skal skrive 100 for at modtage 1 DKK,- såfremt du arbjeder i DKK.

Cart id

Det unikke Order ID betalingen skal have.

Bemærk at selvom i tidligere har brugt vores Rebilling API uden at definere Cart id, så er det vigtigt at i tilføjer denne værdi.

Manual capture

Denne sætter du blot til 1 for true eller 0 for ikke at skulle opkræve manuelt.