Rebilling - abonnementsbetalinger

En rebilling, kan forståes både som en genopkrævning eller det kan bruges til at lave abonnementsbetaling. Dét funktionen gør, er at den danner en ny betaling, baseret på en tidligere betaling. Dette gøres ved brug af en CCRG nøgle, også kendt som en genbetalingsnøgle. Denne træder i stedet for at skulle gemme kortoplysninger.

Hvis du gerne vil benytte dig af rebilling, kan du frit bruge vores API kode. For at afprøve koden til vores rebilling, skal du blot finde “Rebilling CCRG” i fanen til venstre og trykke på knappen “200 OK” og herefter “Try console” for at udfylde parametrene.

Nedenfor finder du en forklaring af de forskellige parametre.

abonnement-300x300

Merchant Token

Her skal du indsætte dit merchant token. Dette kan du finde i din Yourpay admin. Se her hvordan du finder det.

Currency

Her skal du angive den valuta, som du ønsker at opkræve betalingen i. Valuta skal angives i ISO koder. Det betyder, at hvis du skal opkræve i DKK, skal du skrive 208. Du kan læser mere om ISO koderne her.

Order ID

Her skal der indsættes det unikke ordre ID for betalingen.

Recipients

Hvis det er en del af en Chained Payment, skal du her skriver antallet af modtagere.

Merchant 2, 3, 4

Hvis det er en del af Chained Payment, skal du i felterne angive production merchant ID for hver af de ekstra modtagere.

Amount

Amount skal beløbet, som skal betales. Du skal skrive beløbet i øre beløbet skal stå i øre. Det vil sige, at du skal skrive 100 for at modtage 1 i den givne valuta.

CCRG

Her skal du indsætte CCRG-nøglen for den betaling, som der skal laves en rebilling på. Læs mere om hvordan du danner CCRG nøglerne her.

Du kan tidligst opkræve rebilling, 4 timer efter koden er dannet.

OBS: Vær opmærksom på ikke at have mellemrum foran eller bag ved koden.

Chained Payment

Hvis rebilling skal bruges i forbindelse med Chained Payment, skal der skrives 1 i feltet.

Chained payment er hvis der er mere end én modtager af betalingen og betalingen derfor skal splittes.

Amount 2, 3, 4

Hvis rebilling skal bruges i forbindelse med Chained Payment, skal du her skrive beløbet der skal tilgå hver af de ekstra modtagere.

Når du har udfyldt felterne skal du efterfølgende trykke på “Send Request”.

Være opmærksom på, at når du laver en rebilling, så laver den kun én genopkrævning af betalingen. Så hvis du skal bruge det til abonnementsbetalingerne, så skal du selv sørge for at sætte det op i en backend.

Opbygningen af et abonnement set-up er du som udvikler eller virksomhedsejer selv ansvarlig for. Det betyder, at Yourpays support ikke kan hjælpe dig med at sætte det op. Har du spørgsmål til funktionaliteten af API’en, er du velkommen til at kontakte os.