Rebilling (CCRG)

Du er her:

Rebilling (CCRG)

Rebilling

Hvis du gerne vil benytte dig af rebilling, kan du frit bruge vores API kode. For at afprøve koden til vores Rebilling, skal du blot finde “rebilling” i fanen til venstre og trykke på knappen “200 OK” og herefter “try console”.

OBS: Husk det er Rebilling CCRG du skal benytte.

Merchant ID

Så snart du skal tjene penge via din integration, skal du bruge dit Product Merchant ID, men til testbetalinger kan du benytte dit Merchant ID.

Ved at benytte Merchant ID, gemmer den kortet, som et test kort, og trækker derfor ikke penge fra kortet.

Subscriptioncode

Dette er den CCRG kode som blev oprettet efter betalingen, oppe i dit betalningsvindue.

Du kan finde dette i dit callback, eller gå manuelt ind og finde på din Yourpay konto, ved at finde betalingen, og trykke på mere info, hvor du kan aflæse koden.

Du kan tidligst opkræve rebilling, 4 timer efter koden er dannet.

OBS: Vær opmærksom på ikke at have mellemrum foran eller bag ved koden.

Alternative currency

Dette er ikke et felt, som skal udfyldes, men blot til hvis du vil benytte en anden valuta til din rebilling. Du kan gøre dette ved, at ændre feltet til tal værdien, af den pågældende valuta.

Amount

Amount skal være mængden af penge, som der skal betales, beløbet skal stå i øre. Det vil sige, at du skal skrive 100 for at modtage 1 DKK,- såfremt du arbjeder i DKK.

Cart id

Cart id er det unikke ordre ID betalingen skal have.

Bemærk at selvom i tidligere har brugt vores Rebilling API uden at definere Cart id, så er det vigtigt at i tilføjer denne værdi.

Manual capture

Denne sætter du blot til 1 for true eller 0 for ikke at skulle opkræve manuelt.